Tarjottimet kahvilaan ja ravintolaan Eahlstrom

Tarjottimet

Tarjottimet kahvilaan ja ravintolaan

Millaiset tarjottimet kahvilaan tai ravintolaan kannattaa valita? Usein tarjottimet ovat kovassa käytössä, joten niiden on hyvä kestää paitsi painoa myös toistuvaa puhdistusta. Konepesun kestävät tarjottimet ovatkin hyvä valinta erityisesti silloin, kun niitä on oltava jatkuvasti saatavilla. Kiinnitä huomiota myös muotoiluun: onhan tarjotin tukeva kantaa ja helposti pinottava?

Tarjottimet verkkokaupassamme

Olemme jaotelleet tarjottimet verkkokauppaamme materiaalien ja ominaisuuksien mukaan: kitkapintaiset tarjottimet, lasikuitutarjottimet, melamiinitarjottimet, muovitarjottimet, puutarjottimet sekä ympäristöystävälliset tarjottimet

Kestävät ja helppohoitoiset tarjottimet

Valikoimamme lasikuitutarjottimet kestävät erittäin kovan ammattikäytön. Lasikuitutarjotin on vääntymätön ja konepesun kestävä. Pohjassa olevan kuivumiskorokkeen ansiosta tarjotin kuivuu myös pinottuna. 

Kitkapintaisten tarjottimien kumikitkapinta pitää astiat hyvin paikoillaan ja tukeva metallirunko estää tarjotinta taipumasta. Tarjottimen pintaan eivät tartu tahrat tai tuoksut ja se on konepesunkestävä.

Kevyt ja tukeva ABS-muovitarjotin on saatavilla monissa tyylikkäissä väreissä. Sen pohjassa on kuivumiskoroke, jonka ansiosta se kuivuu myös pinottuna. Myös kevyet ja vakaat melamiinitarjottimet sekä tyylikkäät puutarjottimet ovat konepesunkestävät, mutta ne on pinottava vasta kuivana vääntymisen estämiseksi. 

Ekologiset tarjottimet

Puukuvioinen Roltex Puro -tarjotin on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat helppohoitoista tarjotinta ammattikäyttöön. Ympäristöystävällisestä materiaalista valmistetussa tarjottimessa on aidon puun näköinen pinta, mikä tuo luonnonläheistä ilmettä ravintolan tai kahvilan sisustukseen. Ekologiset Earth Tray- ja Earth Tray Wave -tarjottimet on valmistettu 90 % uusiutuvista materiaaleista ja kestävät niin ikään konepesun. Pinoa nämä tarjottimet vasta kuivana vääntymisen estämiseksi. 

Laadukkaat tarjottimet vahvistavat myönteisesti asiakkaan ravintolakokemusta ja sujuvoittavat ravintolasi arkea. Kauniisti kuvioitu tarjotin tuo myös ilmettä kahvilan tai ravintolan sisustukseen ja toimii tyylikkäänä yksityiskohtana esim. buffet-pöydän kattauksessa.

Tarjottimet voidaan myös yksilöidä ravintolan omalla kuvalla tai logolla, mikä on oiva tapa erottua. Kysy ammattilaisiltamme vinkit valintaan!

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen