Hyppää pääsisältöön

Tarjoukset

Tarjoustuotteet verkkokaupassamme

Tähän tarjoukset osioon on jaoteltu valikoimassamme olevia tarjoustuotteita sekä Outlet-tuotteita.

Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteista löytyvät ajankohtaiset kampanjatuotteet, jotka vaihtuvat kausittain. Kampanjatuotteet ovat valikoimassamme olevia tuotteita, joita tarjoamme rajoitetun kampanjan ajan erikoishinnoilla. Kampanjatuotteet voivat olla uutuuksia tai jo pitkään valikoimassa olevia tuotteita jotka ajankohdan tai yleisen teeman puolesta on valittu kampanjaan. Kampanjatuotteiden alennetut hinnat ovat voimassa vain kampanjan ajan, ja koskevat sen aikana tehtyjä tilauksia. Käytännössä, kun tuote on tilattavissa tämän valikon kautta, on kampanja voimassa. Kun kampanja loppuu, tuote poistuu tarjousvalikoimasta. Tarjousvalikoimassa on tuotteita vaihtelevasti kaikista tuoteryhmistämme, eli valikoimassa on edullisia kattaustarvikkeita, keittiötarvikkeita ja kaikkea mahdollista baarien, ravintoloiden, kahviloiden ja muiden ruokapalveluiden toimintaan liittyviä tuotteita.

Tarjousvalikoimassa olevat tuotteet näkyvät myös yleisessä valikoimassa ja ne on merkitty punaisella ”tarjous” merkinnällä.

Outlet-tuotteet

Outlet-osiossa löytyy valikoimastamme poistuvia tuotteita, joita myydään erittäin edulliseen hintaan. Tuotteiden varastosaldo näkyy tuotteiden yhteydessä, ja sen loputtua niitä ei enää varastoida meillä Suomessa. Tuotteelle annettu poistomyyntihinta on voimassa vain meillä varastossa olevan määrän osalta. Vaikka päätämme lopettaa tuotteen varastoinnin Suomessa, on tuotetta yleensä mahdollista vielä tilata tavarantoimittajalta erillistilauksella ja normaalihinnalla. Tällöin kannattaa olla suoraan yhteydessä myyntiimme.

On myös mahdollista, että valikoimasta poistaminen johtuu myös siitä, että tuotteen valmistus on lopetettu, eikä sitä saa enää tuotteen valmistajaltakaan. Tällöin tuotetta ei siis ole saatavilla enää edes tavarantoimittajalta tilaamalla. Mikäli tuotteen jatkosaatavuudella on merkitystä ostopäätökselle, kannattaa olla myyntiimme yhteydessä, ja he osaavat kertoa tuotteen jatkosaatavuudesta.

Kaikki Outlet-tuotteet ovat edullisesta hinnastaan huolimatta täysin myyntikuntoisia ja täyttävät kaikki valikoimallemme asetetut laatuvaatimukset. Outlet-valikoimassa on tuotteita vaihtelevasti kaikista valikoimamme tuoteryhmistä, kuten laseista, posliineista, tarjoilutuotteista ja keittiötarvikkeista. Ne on lajiteltu nimensä mukaiseen aakkosjärjestykseen.

Outlet-valikoimassa olevat tuotteet ovat näkyvissä myös yleisessä tuotevalikoimassa ja ne on erikseen merkitty punaisella ”outlet” merkinnällä.