E.Ahlström esittää: ravintola Olon astiavalinnat ja ruokafilosofia

Myynti- ja toimitusehdot

Asioiminen verkkokaupassa

Ostoksia voi tehdä avoimessa verkkokaupassa tai kirjautumalla sisään toimipaikkakohtaisilla tunnuksilla. Kaikki esitettävät hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään arvonlisävero (24 %).

Avoin verkkokauppa

Avoimessa verkkokaupassa ostoksia voi tehdä Y-tunnuksen omaava taho. Maksu tapahtuu verkkopankissa tai luottokortilla. Tilaukset toimitamme arkisin klo 8-16 välillä mainittuun toimitusosoitteeseen. Emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan noutovaihtoehtoa ostoksille. Toimitusaikamme on n. 3-5 arkipäivää.

Sisäänkirjautuminen

E.Ahlström Oy hallinnoi asiakkaidensa kirjautumiseen tarvittavia käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Asiakasnumeron avaaminen edellyttää, että yrityksellä on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yritys on merkitty Kaupparekisteriin. Teemme luottotietojen tarkastuksen yhdessä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa. Sisäänkirjautuneiden asiakkaiden verkkokauppanäkymä voidaan muokata asiakaskohtaisen sopimuksen mukaiseksi. Kirjautunut asiakas noudattaa E.Ahlström Oy:n ja asiakkaan välistä sopimusta.

Salasanan unohtuminen

Mikäli tarvitset uuden salasanan, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

Toimitukset

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Toimitusaikamme on n. 3-5 arkipäivää, mutta sesonkiaikana toimitusaikamme saattaa olla pidempi. Toimitukset välimyyntivarauksin. Toimitamme tavarat valitsemamme kuljetusliikkeen välityksellä asiakasnumeroa vastaavaan toimipisteeseen yleisten kuljetusehtojen mukaisesti. Toimitusmaksu on 25 € ellei asiakaskohtaisissa sopimuksissa ole toisin määritelty. Verkkokaupassa tilauksen arvon ylittäessä 100 €, muissa tilauskanavissa 350 €, emme veloita kuljetusmaksua. Varastosaldomme ylittävät tilausmäärät tai tehdastoimitukset toimitamme jälkitoimituksena, eli heti kun saamme lisää tuotteita varastoomme.

Toimitukset Ahvenanmaalle

Toimitamme myös Ahvenanmaalle. Tilauksen yhteydessä kannattaa ilmoittaa Lisätietoja-kentässä, että kyseessä on ahvenanmaalainen yritys sekä ilmoittaa mahdollinen tullinumero. Asiakaspalvelumme tekee tarpeelliset merkinnät järjestelmään ja näin laskulle saadaan verottomat hinnat sekä muut tarpeelliset merkinnät.

Hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Hinnat ilmoitetaan aina ilman arvonlisäveroa (24 %).

Maksutavat

Eahlstrom.fi verkkokaupassa on mahdollista maksaa yleisimmillä suomalaisilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla. Kirjautuvien asiakkaiden laskun maksuehto määräytyy asiakaskohtaisen sopimuksen perusteella. Maksun viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä huomautus- ja perintäkulut. Tarkistamme laskutustietoja asiakkaidemme osalta säännöllisesti. Mikäli laskutuslupaa ei ole myönnetty, poistuu laskutusvaihtoehto ja tilauksen voi maksaa luottokortilla tai verkkopankissa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puh. 020 718 1830 / www.paytrail.com

Huomautukset

Asiakkaan on toimitusta vastaanottaessaan tarkistettava tavaran kunto ja lähetyksen oikeellisuus. Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on esitettävä viimeistään 3 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta E.Ahlström Oy:n asiakaspalveluun puh. 010 3495 100 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

Palautukset

Emme myönnä tuotteillemme vaihto- tai palautusoikeutta, ellei asiakaskohtaisessa sopimuksessa ole toisin määritelty. Tuolloin veloitamme palautuvien tuotteiden loppusummasta 20 % käsittelykuluina.

Ylivoimainen este (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Yritys- ja henkilötiedot tulevat vain Eahlstrom.fi ja sen ylläpitäjän E.Ahlström Oy:n asiakasrekisterin käyttöön. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Yhteystiedot asiakaspalveluumme

Puh. 010 3495 100 / asiakaspalvelu@eahlstrom.fi
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16.

Libbey-lasit Horeca Newton Eahlstrom

Vesilasit ravintolaan - kattauksen tärkeä perusosa

työvaatteet ravintolaan ahlstrom

Tee vaikutus uusilla työvaatteilla - pukeudu kuin Joris Bijdendijk