Palvelut asiakkaillemme

Tarjoamme sinulle kaiken sen, mitä ammattimainen ruoanvalmistus,  esillepano, jakelu ja tarjoilu sekä säilyttäminen vaativat. Valikoimamme on valtava: löydät E. Ahlströmiltä kaiken yksittäisistä lautasista koko ravintolan sisustukseen ja työvaatteisiin. Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia ja ravintola-alalla koko sydämellään. Haluamme auttaa sinua onnistumaan!

Miksi E.Ahlström?

 

1. Ylivoimainen valikoima -  rakenna avullamme elämys, joka erottuu

Me tuomme koko maailman ovellesi! Ammattilaisemme valitsevat ajankohtaisimmista kansainvälisistä trendeistä ja uutuuksista luottamuksellisesti juuri sinulle sopivimmat ratkaisut. Meiltä löydät astiat, lasit, keittiö- ja kattaustarvikkeet, keittiötyövälineet ja työvaatteet sekä upean ja trendikkään valikoiman somistus- ja sisustustuotteita.  Laaja valikoimamme antaa mahdollisuuden erottautua ja luoda asiakkaillesi elämys, joka jättää muistijäljen.  Toimimme vastuullisesti ja tunnemme tarinan tuotteiden takana.

 

2. Sujuvan arjen ratkaisut kohderyhmät huomioiden

Tunnemme asiakkaittesi tarpeet: eri kohderyhmillä, esimerkiksi lapsilla, perheillä, ikääntyvillä, foodieilla tai vaikkapa kiireisellä matkustajalla on kaikilla erilaiset tarpeet ja toiveet ruokailusta ja ravintolakokemuksesta. Otamme nämä toiveet ja eri kohderyhmien erityispiirteet huomioon ja autamme sinua tekemään valintoja, joiden avulla teet arjesta laadukasta ja sujuvaa. Avullamme suunnittelet hankintasi pitkälle tulevaisuuteen ja tuet henkilökuntaasi arjen työssä.

 

3. Upea sisustusvalikoima ja osaava apu suunnitteluun

Sisustus luo ensivaikutelman ja herättää mielenkiinnon. Meiltä saat vaikkapa koko ravintolan sisutuksen sisustussunnittelua myöden. Valitsemme ravintolasi konseptiin ja tyyliin sopivat sisustustuotteet ja -materiaalit toiminnallisuus huomioiden. Otamme aina suunnittelussa huomioon kohderyhmän, kulutuksen ja budjetin.

Seuraamme jatkuvasti sisustusmaailman trendejä, etsimme aktiivisesti ideoita maailmalta ja haemme mielenkiintoisia kumppanuuksia. Sisustusprojekti kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ravintolan suunnittelua: silloin sinulla on enemmän vaihtoehtoja ja laajempi valikoima käytössäsi. Ota yhteyttä niin varataan aika ja jutellaan lisää tarpeistasi!

 

4. Verkkokauppa helpottamaan ja nopeuttamaan ostoja - myös räätälöidysti

Verkkokaupastamme löydät laajan tuotevalikoiman, josta tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Räätälöidyn näkymän avulla keskität ostoksesi kätevästi. Voit luottaa siihen, että mallistostamme löytyy kaikki tarvitsemasi.

Rekisteröitymällä ja liittymällä laskutusasiakkaaksemme verkossa, saat yrityskohtaiset tunnukset verkkokauppaamme, jolloin yrityksesi saa jatkuvan alennuksen myyntihinnoistamme. Lisäksi rekisteröityminen mahdollistaa joustavammat toimitukset ja tämä tarkoittaa, että mikäli tilatessa varaston saldo ylittyy, toimitamme varastossa olevat tuotteet toimitusaikojen puitteissa ja lopun tilauksen jälkitoimituksena, kun tuote saapuu varastollemme.

Haluatko asiakkaaksi? Täytä tietosi asiakastietojen avauslomakeeseen, niin avaamme sinulle yrityskohtaisen asiakasnumeron ja pääset käyttämään verkkokauppaa monipuolisemmin. Huomaathan, että laskutusasiakkaaksi liittyminen edellyttää myönteistä laskutuspäätöstä.

Teemme myös yhteistyötä Danske Bankin kanssa ja tarjoamme joustavia rahoitus- ja osamaksuvaihtoehtoja hankinnoillesi. Tämän hyödyntämistä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Katso E.Ahlströmin verkkokaupan myynti- ja toimitusehdot

 

5. Showroom esittelee uutuudet ja tarjoaa inspiraatiota 

Showroomimme löytyy Helsingin Vallilasta Kuortaneenkadulta ja on auki maanantaista perjantaihin kello 8-16.  Varaa aika asiakaspalvelustamme, kun haluat tulla inspiroitumaan uutuuksista, valitsemaan astioita ja keittiötarvikkeita uuteen ravintolaasi tai tutustumaan laajaan sisustus-, somistus- ja kattaustarvikevalikoimaamme tai työvaatteisiin. Järjestämme showroomilla asiakkaillemme myös mielenkiintoisia tapahtumia ja hyödyllisiä koulutuksia.  

 

6. Astioiden kierrätyspalvelu ja ravintolan uudistamisen palvelu Fresh up

Älä laita elinkaarensa päässä olevia ravintolan posliiniastioita enää sekajätteeseen ja kaatopaikalle vaan toimi vastuullisesti ja kierrätä astiat kauttamme.  Tarjoamme kierrätyspalvelua kaikille ravintoloille ja toimitamme elinkaarensa päässä olevat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle tai hyväntekeväisyyteen. Voit kierrättää kauttamme helposti alle 1 000 kg:n eriä posliini- ja keramiikka-astioita. Lue lisää kierrätyspalvelustamme  

Kun ravintolasi kaipaa päivitystä ruokatuotteen, markkinoinnin, sisustuksen tai astioiden osalta, Fresh up -palvelukonseptimme auttaa. Fresh up on Aki Wahlmanin Foody Allen -toimiston ja E.Ahlströmin yhteistyössä kehittämä palvelu, josta ravintola voi valita uudistustarpeensa mukaisen tason. Jokaiselle ravintolalle tehdään oma kehityssuunnitelma ravintolan tarpeiden mukaisesti ja uudistaminen sujuu helposti, vaivattomasti ja ripeästi. Lue lisää ravintolan uudistamisen Fresh up -palvelukonseptista

 
Haluatko asiakkaaksi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai kerro meille tietosi!

 

Kesän aukioloajat

Pisarasuojat ja muut hygieeniset apurit

ravintola somistus E.Ahlström

Stailauspalveluita ravintolalle!