Palvelut asiakkaillemme

Tarjoamme sinulle kaiken sen, mitä ammattimainen ruuanvalmistus, jakelu ja säilyttäminen vaativat. Valikoimamme on valtava: löydät E. Ahlströmiltä kaiken lautasesta lähtien koko ravintolan sisustukseen ja työvaatteisiin. Lähes kaikki työntekijämme ovat kokeneita ja ravintola-alalla koko sydämellään mukana olevia ammattilaisia. Haluamme auttaa sinua onnistumaan!

1. Rakenna elämys, joka erottuu

Me tuomme koko maailman ovellesi! Ammattilaisemme valitsevat ajankohtaisimmista kansainvälisistä trendeistä ja uutuuksista luottamuksellisesti juuri sinulle sopivimmat ratkaisut. Meiltä löydät astiastot, keittiö- ja kattaustarvikkeet, lasit ja työvaatteet. Laaja valikoimamme antaa mahdollisuuden erottautua ja luoda asiakkaillesi elämys, joka jättää muistijäljen.  Toimimme vastuullisesti ja tunnemme tarinan tuotteiden takana.

 

2. Suunnittele hankinnat pitkälle tulevaisuuteen

Tunnemme asiakkaittesi tarpeet: eri kohderyhmillä, esimerkiksi lapsilla, perheillä, ikääntyvillä tai vaikkapa kiireisellä matkustajalla on kaikilla erilainen rytmi ja omat toiveet. Otamme nämä toiveet ja eri kohderyhmien erityispiirteet huomioon ja autamme sinua tekemään valintoja, joiden avulla teet arjesta laadukasta ja sujuvaa. Avullamme suunnittelet hankintasi pitkälle tulevaisuuteen ja tuet henkilökuntaasi arjen työssä.

 

3. Luo sisustus, joka tukee asiakaskokemusta mutta kestää kovaakin käyttöä

Sisustus luo ensivaikutelman ja herättää mielenkiinnon. Meiltä saat tukea sisustusvalintoihin tai vaikkapa koko ravintolan sisutuksen. Valitsemme asiakkaallemme hänen toivomaansa tyyliinsä sopivat sisustustuotteet ja -materiaalit toiminnallisuus huomioiden. Otamme aina suunnittelussa huomioon kohderyhmän, kulutuksen ja budjetin.

Seuraamme jatkuvasti sisustusmaailman trendejä, etsimme aktiivisesti ideoita maailmalta ja haemme mielenkiintoisia kumppanuuksia. Sisustusprojekti kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ravintolan suunnittelua: silloin sinulla on enemmän vaihtoehtoja ja laajempi valikoima käytössäsi. Ota yhteyttä niin varataan aika ja jutellaan lisää tarpeistasi!

 

4. Tee uusintaostot vaivattomasti räätälöidyssä verkkokaupassa

Verkkokaupastamme löydät laajan tuotevalikoiman, josta tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Räätälöidyn näkymän avulla keskität ostoksesi kätevästi. Voit luottaa siihen, että mallistostamme löytyy kaikki tarvitsemasi.

Rekisteröitymällä ja liittymällä laskutusasiakkaaksemme verkossa, saat yrityskohtaiset tunnukset verkkokauppaamme, jolloin yrityksesi saa jatkuvan alennuksen myyntihinnoistamme. Lisäksi rekisteröityminen mahdollistaa joustavammat toimitukset ja tämä tarkoittaa, että mikäli tilatessa varaston saldo ylittyy, toimitamme varastossa olevat tuotteet toimitusaikojen puitteissa ja lopun tilauksen jälkitoimituksena, kun tuote saapuu varastollemme.

Haluatko asiakkaaksi? Täytä tietosi asiakastietojen avauslomakeeseen, niin avaamme sinulle yrityskohtaisen asiakasnumeron ja pääset käyttämään verkkokauppaa monipuolisemmin. Huomaathan, että laskutusasiakkaaksi liittyminen edellyttää myönteistä laskutuspäätöstä.

Teemme myös yhteistyötä Danske Bankin kanssa ja tarjoamme joustavia rahoitus- ja osamaksuvaihtoehtoja hankinnoillesi. Tämän hyödyntämistä voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

 

5. Tutustu tuotteisiin, inspiroidu ja koe uutta showroomilla

Showroomimme löytyy Helsingin Vallilasta Kuortaneenkadulta ja on auki maanantaista perjantaihin kello 8-16.  Otamme mielellämme vierailijoita vastaan tutustumaan valikoimaamme aina keittiötarvikkeista, kattaustarvikkeisiin ja sisustusratkaisuihin, sekä työvaatteisiin. Järjestämme showroomilla myös vuoden mittaan mielenkiintoisia tapahtumia ja hyödyllisiä koulutuksia.  Sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme varmaan vierailulle ajan asiakaspalvelustamme.

 

 
Nähdään pian!

 

Monikäyttöisyys kriteerinä Ravintola Nuden lautasissa

Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Kuohuva uusivuosi ja vinkit viinilasin valintaan