Creative studio

Creative studio -näyttelytilamme Kuortaneenkadulla Helsingissä palvelee sinua ravintola-alan ammattilainen! Creative studio tarjoaa upeat puitteet kokemuksellisempaan kattaus- ja sisustussuunnitteluun. Varaa aika vierailuun asiakaspalvelustamme!

Olitpa sitten avaamassa kokonaan uutta yksikköä tai uudistamassa jo olemassa olevaa, hae inspiraatiota Creative studioltamme - ideoiden ja esillepanojen aarreaitasta! Hurmaamme sinut showroomimme valtavalla tuotevalikoimalla, kauniilla yksityiskohdilla ja runsailla kattaus- ja somistusideoilla!
 

Kattaus- ja konseptisuunnittelua Creative studiolla

Anna meidän auttaa, kun haaveilet uudesta! Rakennamme kanssasi Creative studiollemme ravintolasi tyylin mukaiset kattaukset ja esillepanot ja valitsemme parhaiten tyyliin istuvat astiat, kattaus- ja keittiötarvikkeet ja somisteet. Saat kerralla kaiken: voimme suunnitella myös tyyliin sopivat työvaatteet, ravintolakalusteet, tekstiilit. Creative studiolla pääset testamaan, tuntemaan ja kokemaan.  

 

Sijainti

Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki

Löydät luoksemme kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy kiinteistössä sijaitsevasta Aimo Parkista.

Creative studio on avoinna ajanvarauksella arkisin klo 8–16. Varaa aika tapaamiselle ennakkoon numerosta 010 3495 100 tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

Tervetuloa hurmaantumaan ravintola-alan ammattilaisille tarkoitetulle Creative studiollemme! Ota meihin yhteyttä, kun haluat tulla käymään. Näin pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Varaa aika Creative studiolla vierailuun

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

ravintolatrendit sisustustrendit 2021 ahlström

Ravintola- ja sisustustrendit 2021

E.Ahlstöm kuluttajamyynti kuluttajille

Kokkaa kotona kuin ammattilainen