barö hotelli terassi ravintolakalusteet ahlström

Barö

Tunnelmataikurit työssään:
Jussi Paavoseppä, hotellinjohtaja
Netta Paavoseppä, markkinointijohtaja
The Barö hotelli, Barösund

barö hotelli johtaja Jussi Paavoseppä Netta Paavoseppä

Inspiraatio

Luonto inspiroi meitä molempia, erityisesti rakkaus mereen ja saaristoon. Ollaan purjehdittu tästä kapeikosta satoja kertoja. Sillä hetkellä, kun käveltiin metsikön läpi kallion laelle, todettiin, että meidän on pakko tehdä tämä hotelli!

hotelli barö barösund terassi kalusteet E.Ahlström

Jussi: Kun muut luki pienenä Aku Ankkaa, mä luin arkkitehtilehtiä. Olen aina inspiroitunut arkkitehtuurista ja samalla halunnut tehdä jotain konkreettista. Haluan nähdä, miten ensimmäinen idea jalostuu fyysiseksi tuotteeksi. 

Netta: Mä inspiroidun ruoasta ja viinistä ja Välimeren alueen kallioisista rannoista. Tässä käkkärämäntyisessä paikassa on jotain vähän samanlaista fiilistä kuin karun kauniissa Ibizassa. 

Eniten meitä kuitenkin inspiroi se, että saadaan tuottaa elämyksiä ja upeita kokemuksia meidän asiakkaille tällaisessa ympäristössä. Kun ollaan suunniteltu koko kokonaisuus koiran juomakupista lähtien, asiakkailta saatu positiivinen palaute innostaa jatkamaan! 

 

Suomalaisen saaristomaiseman sanoittaminen

Onnistuimme tiiminä todella hienosti tuomaan luonnon, värimaailman ja tarinan saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki sointuu yhteen: ulkoa sisälle ja rakennusmateriaaleista lautasiin asti.  

hotelli barö ravintola astiat ahlström

Jos pitää nimetä yksittäinen ylpeydenaihe, se on kallion korkeimmalle kohdalle rakennettu aurinkoterassi. Siinä on jotain kansainvälistä meininkiä ja samalla jotain niin perinteistä. Jos pitäisi sanoittaa suomalainen saaristomaisema, se olisi juuri tuo näkymä, joka terassilta aukeaa. 

Tämä seutu on ollut aiemmin vähän syrjässä ja sen hienous vain pienen piirin tiedossa. Toivottavasti voimme omalta osaltamme nostaa enemmän esiin Inkoon ja Barösundin alueen mielettömän hienoja palveluntarjoajia ja palveluita! 

hotelli barö aurinkoterassi eahlström

Laadusta ei tingitä

Koko projekti toteutettiin todella nopealla aikataululla. Ollaan todella ylpeitä koko suuresta tiimistä, joka tätä projektia on ollut toteuttamassa. Kokonaisuuden onnistuminen oli yhteistyön tulosta ja yhteistyö E.Ahlströmin kanssa sujui todella hyvin. E.Ahlströmilta tuli paljon toimituksia terassikalusteista astioihin, mutta aikataulusta huolimatta tuotevalinnoissa ei tarvinnut tinkiä. 

E.Ahlströmilta saimme erinomaista ja todella ihmisläheistä palvelua koko projektin ajan. Joka kerta, kun soitti, tuli tunne, että meistä todella pidetään huolta ja halutaan, että me onnistutaan. E.Ahlströmin ammattilaiset saivat myös todella nopeasti kopin meidän visiosta ja kirkastivat ja toteuttivat sen aivan nappiin. 

hotel barö barösund tableware furniture E.Ahlström

Elämykselliset hetket

Netta: Romantikolle parhaiden hetkien valinta on helppo: The Barö on ollut viikon auki ja täällä on ollut kaksi kosintaa. Ajattele, nämä ihmiset ovat halunneet valita juuri tämän paikan yhden elämän isoimman askeleen ottamiseen! Lämpimät onnittelut vielä molemmille pareille!

Jussi: Olemme purjehtineet Norjassa kolme vuotta kesät talvet. Talvisella merellä voi kokea vastaavan ”Lapin taian” kuin Lapissa, mutta vielä syvemmin. Talvinen meri on jotain käsittämättömän hienoa. Haluaisin tarjota meidän asiakkaille täällä saman fiiliksen talvisesta merestä, minkä mä olen saanut kokea. 

barö skagerak kalusteet E.Ahlström

* * * * *

The Barö avattiin Inkoon Barösundiin kesäkuun alussa. E.Ahlström on The Barön yhteistyökumppani kattauksissa ja kalusteissa. Hotellin terassikalusteet, ravintolan baarituolit, aurinkotuolit- ja varjot sekä astiat ovat E.Ahlströmin valikoimista.

Kuvat: Kati Laszka

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen