Showroom

Creative studiomme Kuortaneenkadulla Helsingin Vallilassa palvelee sinua ravintola-alan ammattilainen! Showroomimme tarjoaa upeat puitteet kokemuksellisempaan kattaus- ja sisustussuunnitteluun. Varaa aika showroomilla vierailuun asiakaspalvelustamme tai astu sisään virtuaalisesti:

Showroomissamme pääset tutustumaan laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaamme. Olitpa sitten avaamassa kokonaan uutta yksikköä tai uudistamassa jo olemassa olevaa, on päätöksenteko helpompaa, kun pääset näkemään kalusteet, kattaukset, työvaatteet ja sisustusratkaisut. Esillä on niin uusimmat trendit kuin hyviksi havaitut klassikot. Uudistamme showroomia säännöllisesti, jotta voimme tarjota sinulle juuri tämän kauden tuotteita ja uutuuksia.

Showroomin yhteydessä oleva demokeittiö on sinua ja teidän tuotekehitystänne varten. Tule koko henkilökuntasi kanssa testaamaan uusia ruokalistoja ja suunnittelemaan niiden esillepanot kerralla kuntoon.

 

Sijainti

Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki

Löydät luoksemme kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy kiinteistössä sijaitsevasta Q-Parkista.

Showroomimme on avoinna ajanvarauksella arkisin klo 8–16. Varaa aika tapaamiselle ennakkoon numerosta 010 3495 100 tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

Tervetuloa tutustumaan showroomiimme. Otathan yhteyttä suunnitellessasi käyntiä, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Varaa aika käyntiäsi varten

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

eahlström omistajat brändiuudistus

Kohti hyviä hetkiä!

E.Ahlstöm kuluttajamyynti kuluttajille

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

Väriä syksyyn uutuusastioilla