Töihin E.Ahlströmille

Me E.Ahlströmilla luomme hyviä hetkiä ja mieleen jäävää tunnelmaa ravintoloihin ja hotelleihin ympäri Suomen.

Haluatko hetken haltijaksi ja tunnelman taikuriksi?

Kukapa ei viihtyisi työssä, jossa saa olla rohkea, innostunut, luoda jatkuvasti uutta ja olla välillä myös leikkisä! Olemme oikeastaan eräänlaisia hetken taikureita - loihdimme erilaisia tunnelmia ravintoloihin, hotelleihin ja kahviloihin. Me olemme onnistuneet työssämme, kun ravintolan pöytään istahtavan asiakkaan mielessä viivähtää ajatus: Onpa hyvä tunnelma! 

Teemme merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä foodservice-toimialan houkuttelevimmassa yrityksessä. Olemme inspiroiva, modernisti ajatteleva, vastuullinen ja sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo. Meillä pääsee toimimaan kansainvälisessä ympäristössä alan parhaiden osaajien ja kumppaneiden kanssa. Perheyritystausta näkyy ja tuntuu - erityisesti ihmisläheisessä tavassamme toimia. 

Kasvavaan ja monipuoliseen joukkoomme (a.k.a Einarin perikuntaan) tarvitaan aika ajoin lisävahvistusta. Suurimmalla osalla meistä on taustaa ravintola-alalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on, että tunnelman luominen ravintolaan, ruokakulttuuri ja asiakastyö ovat sinulle tärkeitä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita useampaa kokonaisuutta yhtä aikaa. Lue lisää meistä

Avoimista työpaikoista kerromme täällä sekä LinkedIn-sivullamme. Mikäli avoimia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole tarjolla, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi.

 

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen