Töihin E.Ahlströmille

Kutsumme itseämme Einarin Perikunnaksi perustajamme Einar Ahlströmin mukaan. Työkulttuurissamme näkyy vahvasti taustamme perheyrityksenä. Olemme ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä yhteisö ja haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme kanssa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme menestyvät. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme unelmia, luoda elämyksiä sekä helpottaa heidän arkeaan.

Meillä pääset myös kehittymään: päivitämme osaamistamme jatkuvasti ja haluamme olla perillä ajankohtaisista trendeistä ja ilmiöistä. Teemme esimerkiksi opintomatkoja Euroopassa sekä kasvatamme ammatillista verkostoamme.

Kasvavaan ja monipuoliseen joukkoomme tarvitaan aika ajoin lisävahvistusta. Suurimmalla osalla meistä on taustaa ravintola-alalta, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on, että tunnelman luominen ravintolaan, ruokakulttuuri ja asiakastyö ovat sinulle tärkeitä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita useampaa kokonaisuutta yhtä aikaa.

Avoimista työpaikoista kerromme täällä sekä LinkedIn-sivullamme. Mikäli avoimia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole tarjolla, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi.

 

 

eahlström omistajat brändiuudistus

Kohti hyviä hetkiä!

E.Ahlstöm kuluttajamyynti kuluttajille

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

Väriä syksyyn uutuusastioilla