Tule asiakkaaksemme

Palveluitamme hyödyntävät sekä pienet että suuret toimijat. Hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi asiakkainamme on laaja joukko julkisen sektorin ruokapalveluja tuottavia yksiköitä, kuten päiväkoteja, kouluja, palvelutaloja ja sairaaloita ja muita toimitiloja.

Viisi syytä tulla asiakkaaksemme:

 
1. Verkkokauppa

Saat yrityskohtaiset tunnukset eahlstrom.fi -verkkokauppaan. Kirjautuneena asiakkaanamme saat verkkokaupassa:

√ sopimushinnat
√ laskutusmahdollisuuden (edellyttää myönteistä laskutuspäätöstä)
√ laajemman tuotevalikoiman
√ mahdollisuuden selata ostohistoriaasi
√ räätälöidyn tuotevalikoiman brändinne mukaisesti

 
2. Uutiskirje

Saat käyttöösi vinkit, miten hurmata asiakkaasi tai miten helpottaa omaa työtäsi arjessa. Samalla pysyt mukana alan vaihtuvissa trendeissä!

 
3. Showroom

Showroomissamme pääset tutustumaan lähemmin laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaamme. Olitpa sitten avaamassa kokonaan uutta yksikköä tai uudistamassa jo olemassa olevaa, on päätöksenteko helpompaa, kun pääset näkemään kalusteet, kattaukset, työvaatteet ja sisustusratkaisut. Esillä on niin uusimmat trendit kuin hyviksi havaitut klassikot.

 
4. Sisustusratkaisut

Mietitkö mitkä olisivat sopivimmat kalusteet, tekstiilit, matot, valaisimet ja somisteet juuri sinun ravintolaasi? Ammattitaitoinen projektimyyntimme auttaa sinua valintojen tekemisessä ja kokonaisuuksien hahmottamisessa.

 
5. Huippuporukka ja osaaminen apunasi

Ammattitaitoinen henkilökuntamme etsii yhdessä kanssasi parhaat mahdolliset ratkaisut kulloiseenkin hankintatarpeeseen. Kokenut myyntihenkilöstömme on tottunut kehittämään erilaisia vaihtoehtoja ja räätälöimään yksilöllisiä kokonaisuuksia.

 

Kyllä, haluan asiakkaaksi

Täytä tietosi, niin avaamme sinulle yrityskohtaisen asiakasnumeron. Tämän jälkeen pääset käyttämään verkkokauppaamme monipuolisemmin.

Siirry antamaan tietosi

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Sauce Forum 3.9.2018