cambro ahlström eahström

Cambron tuotteet nyt meiltä

24.10.2019

Laajennamme tarjontaamme tarjottimissa ja ruoan kuljetus- ja säilytysratkaisuissa ammattikeittiöille. Cambro on maailmalla laajasti tunnettu valmistaja, jonka tuotevalikoima ammattikeittiöille on vertaansa vailla. Nyt Cambron tuotteet löytyvät E.Ahlströmin valikoimista!

Cambro tarjotin - kestävä ja laadukas

Cambro tarjotinvalikoima on todella kattava. Onko haussasi tarjotin lounasravintolaan, tarjotin koulun keittiöön, tarjotin sairaalaan tai hoivakotiin? Nyt entistä laajemmasta tarjotinvalikoimastamme löytyy varmasti tarkoituksenmukainen tarjotin. Kaikki Cambron tarjottimet ovat helppohoitoisia, kestäviä ja pinottavia ja monet tarjottimet ovat myös personoitavia. Kysy lisää asiakaspalvelustamme! 

Kuljetusvaunut ja tarjoiluvaunut

Cambro kylmäkuljetusvaunut ja kuumakuljetusvaunut ovat nyt valikoimissamme, ja näitä on saatavilla tehdastilaustuotteina eri kokoja ja malleja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tarjoiluvaunujen valikoima E.Ahlströmilla laajenee myös. Cambro tarjoiluvaunut ovat kestäviä ja helposti liikuteltavia. Tarjoiluvaunujen materiaali estää tuotteita liikkumasta kuljetuksen aikana ja vaunuihin on mahdollista saada myös sivupaneelit. 

Cambro kuljetuslaatikot

Ruoankuljetuslaatikot pitävät ruoan lämpimänä tai kylmänä yli neljä tuntia, ja siksi sopivat eriomaisesti esimerkiksi cateringiin ja juhlapalveluihin. Cambro kuljetuslaatikot ovat helposti pinottavia, puhdistettavia ja sopivat HACCP-järjestelmää noudattaviin yksiköihin. Kuljetuslaatikot ovat myös 100 % kierrätettäviä.

Ruoan säilytyslaatikot ja säilytysastiat

Ruoan säilytykseen Cambron tuotteet tarjoavat monia hyviä ominaisuuksia: materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä, säilytysastioiden muoto mahdollistaa tilankäytön maksimoinnin ja rasioiden muotoilu helpottaa nostamista, pinoamista ja siirtelyä. Säilytyslaatikoiden kannet ovat tiiviitä ja säilyttävät tuoksut ja aromit erinomaisesti. 

 

Tutustu Cambron tuotteisiin keittiötarvikkeet-valikossamme 
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat tilata tehdastilaustuotteita!

Libbey-lasit Horeca Newton Eahlstrom

Vesilasit ravintolaan - kattauksen tärkeä perusosa