Dudson-astioissa valikoimamuutos

9.4.2019

Englantilainen posliinitehdas Churchill on ostanut Dudson Evo- ja Harvest-astiasarjat posliinitehdas Dudsonin ajauduttua konkurssiin 4.4.2019. Evo- ja Harvest-sarjat löytyvät jatkossakin E.Ahlströmin valikoimista. Osan Dudsonin tuotesarjoista pystymme korvaamaan suoraan laajasta valikoimastamme.  Dudsonin tuotteita voi ostaa verkkokaupastamme niin kauan kun varastossamme niitä riittää. Onni-astiasarjan saatavuutta voi kysellä asiakaspalvelustamme. 

- Olemme aloittaneet välittömästi eri tehtaiden kanssa neuvottelut korvaavien tuotteiden valmistamisesta, jotta ravintoloille astiasarjan lopettamisesta olisi mahdollisimman vähän haittaa. Olemme pahoillamme, että tilanteesta voi silti aiheutua viivästyksiä toimituksiin ja osa tuotteista joudutaan korvaamaan toisilla, sanoo E.Ahlströmin toimitusjohtaja ja yrittäjä Petri Nupponen. 

- Olemme erityisen pahoillamme konkurssista Dudsonin ja sen työntekijöiden puolesta. Perheyhtiö on perinteikäs ja toiminut vuodesta 1800, Nupponen jatkaa.  

Ravintolatukku ja maahantuoja E.Ahlströmin valikoimissa on 200 eri päämiehen astia-, kattaus- ja keittiötarvikkeita sekä 200 sisustuksen ja somistuksen päämiestä. 

Dudson verkkokaupassamme 
Lisätietoja antaa asiakaspalvelumme asiakaspalvelu@eahlstrom.fi 010 3495 100 sekä
E.Ahlströmin toimitusjohtaja Petri Nupponen p. 0407093314, petri.nupponen@eahlstrom.fi

Kesän aukioloajat

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen