Eero Vottonen ja Miikka Manninen

Eero Vottonen voitti kansainvälisen kokkikilvan

28.9.2016

Toiseksi kilpailussa tuli Ruotsin edustaja, kolmanneksi Singaporea edustanut kokki.

Kilpailussa tehtiin neljän ruokalajin menu, jossa osa raaka-aineista oli ennalta määrättyjä. Eero Vottonen teki alkuruuiksi ankanmaksamoussea punajuuren ja paahdetun hasselpähkinän kera sekä kalamosaiikin, jossa oli ruijanpallasta ja lohta. Pääruokana Vottosen menussa oli sienillä maustettua vasikanfileetä, kaalia, vasikanlapaa ja rapeaa maa-artisokkaa. Jälkiruuan pakolliset raaka-aineet, manjari-suklaan ja teen, Vottonen yhdisti mustaherukkaan.

Eeroja Miikka edustavat Suomea myös tammikuussa Ranskan Lyonissa järjestettävässä Bocuse d’Or -kilpailussa.

Lue lisää kilpailun tapahtumista.

 

showroom eahlstrom

Showroom suljettu 27.2.

nopeat toimitukset ravintolaan eahlstrom

Nopeat täydennykset hiihtolomasesonkiin

säilytysrasiat ravintola ahsltrom

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!