ravintolan astioiden kierrätys eahlström

Gastron paras: Ravintolan astioiden kierrätyspalvelu

15.1.2020

Vastuullinen toiminta ravintolassa voi ulottua ruoan ja raaka-aineiden lisäksi myös astiavalintoihin ja astioiden kiertotalouteen.

Miten?

Kierrättämällä loppuun käytetyt ravintolan astiat E.Ahlströmin kierrätyspalvelun kautta tiiliksi suomalaiselle tiilitehtaalle tai hyväntekeväisyyteen.

Palvelumme valittiin Gastro Helsinki -messujen kiinnostavimpien uutuuspalveluiden joukkoon Gastron parhaisiin! Tule osastollemme 6e50 Gastro-messuille 11.-13.3.2020 tutustumaan tähän Suomen ja maailman mittakaavassa ainutlaatuiseen palveluun!

Tavoitteemme on, että vuonna 2030 vähintään 50 % suomalaisten ravintoloiden astioista päätyy kierrätykseen. Minkälaisia vastuullisuustavoitteita omassa ravintolassasi on? Otetaanko niissä huomioon myös astioiden kiertotalous?

Astioiden kierrätyspalvelu ravintoloille

E.Ahlströmin astioiden kierrätyspalvelu on ensimmäinen horeca-alalle tarkoitettu kierrätyspalvelu Suomessa ja täysin ainutlaatuinen konsepti myös koko maailman mittakaavassa. Kierrätyspalvelu on tarkoitettu kaikille ja kaiken kokoisille ravintoloille. Astian kunnon mukaan kierrätämme ne joko tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle Kemiönsaarelle tai vähävaraisten yhteisöllistä syömistä tukevalle Yhteinen pöytä -verkostolle Vantaalle. 

Älä siis jatkossa heitä rikki menneitä tai huonokuntoisia astioita sekajätteeseen ja kaatopaikalle, vaan kierrätä astiat! 

 

Gastron parhaita valitsevan ammattilaisraadin kommentti:
”Astioiden kierrätyspalvelu mahdollistaa vastuullisen toiminnan laajasti eri ravintoloille, minkä lisäksi palvelu edistää vähävaraisten yhteisölounaita kierrättämällä astioita mm. seurankuntien, työttömien ja MLL:n kerhojen käyttöön.” 

Gastron Parhaat valitsi raati, jossa olivat mukana päätoimittaja Heli Koivuniemi (Aromi, Shaker ja Evento-lehti), Senior Manager Anne Lundqvist (Fazer Retail Finland), ravintolapalveluiden aluejohtaja Hanne-Riikka Piironen (Delicatessen Ravintolapalvelut), Top Chef -voittaja Akseli Herlevi (Naughty BRGR-hampurilaisketjun omistaja), Chairman of the Finnish Sommelier Association ja ravintoloitsija Samuil Angelov (Muru, Pastis, Sue-Ellen ja Ultima) ja keittiömestari Jarmo Vähä-Savo (BarLaurea). Raadin puheenjohtajana ilman äänivaltaa toimi Gastro Helsingin ohjelmatuottaja Mari Katajamäki Messukeskuksesta.

 

Lue lisää ravintolan astioiden kierrätyspalvelusta 

Kun haluat kierrättää, ota yhteys E.Ahlströmin asiakaspalveluun p. 0103495100, asiakaspalvelu@eahlstrom.fi

 

showroom eahlstrom

Showroom suljettu 27.2.

nopeat toimitukset ravintolaan eahlstrom

Nopeat täydennykset hiihtolomasesonkiin

säilytysrasiat ravintola ahsltrom

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!