astiat kotitalousluokkaan E.Ahlström

Kotitalousluokka: astiat ja välineet

20.5.2019

Kotitalousluokan astia- ja keittiötarvikevalikoiman hankintaa helpottamaan olemme koonneet opettajalle muistilistan. Kotitalousluokan astiavalikoima -esitteestä löydät listattuna kaikki tuotteet, joita opetuskeittiössä tarvitaan perunasurvimesta piparimuotteihin ja raastimesta leipäkoriin. 

Kotitalousluokka - mitä astioita, ruoanvalmistusvälineitä luokkaan tarvitaan?

Kotitalousluokkien astiavalikoima-esitteeseen on poimittu valikoimastamme erityisesti kotitalousopetukseen ja opetuskeittiöihin sopivia ruoka-astioita, tarjoiluastioita ja ruoanvalmistusvälineitäOpetushallituksen Kotitalouden opetustilat & työturvallisuus -ohjeistukseen pohjautuen. Opetushallituksen julkaisu antaa näkemyksiä kotitalousluokan opetustilojen teknisestä ja toiminnallisesta suunnittelusta ja varustamisesta. 

E.Ahlströmin Kotitalousluokkien astiavalikoima menee konkreettiselle tasolle. Olemme koonneet esitteeseen, mitä astioita, keittiötyövälineitä ja minkälaisia määriä kotitalousluokan yhteen opetuskeittiöön kannattaa hankkia. Ohjeistusta voi käyttää muistilistana ja vinkkilistana tuleviin hankintoihin. 

 

Haluatko saada Kotitalousluokkien astiavalikoima -esitteen sähköpostiisi?

Lähetä meille viesti tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi ja missä koulussa työskentelet! 

somistus_laplandhotels_bulevardi_eahlström

Sisustus ja somistus tuovat sesongin esiin

glögimukit ravintolaan ahlström

Mukit ja lasit glögikauteen

lautanen ravintolan logolla eahlstom

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?