kuohuviinilasi-mittamerkit-eahlstöm

Kuohuva uusivuosi ja vinkit viinilasin valintaan

3.12.2018

Varmista lasivaraston täydennykset uudeksi vuodeksi! Valitse juhliin kestävä, kirkas ja kaunis lasi, jossa kuplajuoma erottuu edukseen. 

 

Mittamerkilliset Sequence-kuohuviinilasit 

Ranskalaisen Chef & Sommelierin Sequence-sarjassa on nyt saatavilla mittamerkitty kuohuviinilasi.  Perinteisen mittaviivan tilalla on kaunis pisarakuvio. Kuohuviinilasien lisäksi valikoimaan kuuluu viinilasi. 
Mittamerkki mahdollistaa vapaan käden kaadon ja nopeuttaa asiakaspalvelua. 

Mittamerkitty kuohuviinilasi Sequence

Kestävät kuohuviinilasit

Sequence kuohuviinilasit ja viinilasit on valmistettu mullistavasta Krysta-lasimassasta. Krysta lasit ovat täysin kirkkaita ja läpinäkyviä, äärimmäisen kestäviä ja ne soivat kauniisti. Krysta-lasin reuna on jopa 30 % kestävämpi kuin kristallilaseissa normaalisti ja lasit pysyvät kirkkaana jopa 2 000 pesukerran jälkeenkin. 

Tutustu Krysta-lasivalikoimaan 

Hyvä viinilasi - mitä ominaisuuksia kannattaa ottaa huomioon?

Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä antaa vinkkejä hyvän viinilasin ja hyvän samppanjalasin valintaan. Muoto, kirkkaus ja jalallisuus ovat Noora Sipilän listalla. 

Lue lisää hyvän viinilasin ominaisuuksista 

Pullot viileiksi

Isonkin määrän pulloja saa kylmäksi Pete-coolerilla. Cooleri on tyylikkään musta ja siinä on nahkaiset kädensijat. Hyvännäköinen cooleri sopii esimerkiksi baaritiskille tai buffet-pöytään. 


Osta Pete-cooleri 
Tutustu viininjäähdytinvalikoimaamme verkkokaupassa 

 

Muista kirjautua verkkokauppaan! Asiakkaanamme pääset hyödyntämään verkkokauppaamme monipuolisemmin. Lue lisää asiakkaamme eduista 

 

Pekka Terävän astiasto E.Ahlström

Kotimaisia astioita ravintoloille

E.Ahlström Tallinnan markkinointiviikolla