lautanen ravintolan logolla eahlstom

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?

11.9.2019

Kun haluat viestiä ravintolan brändistä annosta myöten, kannattaa harkita logon painattamista astioihin. Jos aiemmin logolautaset miellettiin fine dining -paikkojen jutuksi, nykypäivän näppärä ravintoloitsija ymmärtää logolautasen arvon markkinointikeinona esimerkiksi Instassa.

Oletko muuten katsonut, montako kuvaa ravintolasi annoksista on otettu? 

Lautanen ravintolan logolla

Yksinkertaisimmillaan valkoiseen lautaseen painetaan ravintolasi logo, pisimmälle vietynä ravintolalle räätälöidään oma, logosta ja ravintolan brändistä johdettu kuosi, jolla koko astiasto koristellaan. 

Oli päätös sitten kumpi tahansa, me voimme auttaa toteutuksessa.

 

Näin se käy:

Valitse kuva

Kuva voi olla ravintolan logo, tapetista napattu kuosi tai vaikkapa vanha valokuva. Valmis logo nopeuttaa prosessia, mutta pelkästä alustavasta ideasta saamme loihdittua halutun koristeen astiaan. 

Määritä väri

Jotta kuva tulee astiaan halutussa värissä, käytä värimääritykseen joko E.Ahlströmilta saatavia värimalleja tai määritä värit Pantone-värikartan avulla. Meiltä värivaihtoehdot löytyvät myös valmiiksi posliiniastialle poltettuna, jolloin sävyt näkyvät varmasti oikein. 

Valitse astia

Valitse astia Bauscherin, Schönwaldin, Tafelsternin tai Churchillin valikoimista. Valkoinen astia toistaa värit parhaiten, mutta värillisenkin astian voi koristella.

Minimitilaus ravintolan omalle koristeelle on 300 tuotetta. Voit valita eri tuotteita, esimerkiksi lautasia, kuppeja ja kulhoja, kunhan niistä tulee yhteensä 300 kpl. Täydennystilauksille minimimäärä on 50 kpl. 

Määritä kuvan paikka

Määritä kuvan sijainti astiassa meiltä saatavan astiakartan avulla. Jos et ole varma, miten, minkä kokoisena ja mihin kohtaan kuva kannattaa sijoittaa, autamme mielellämme! Saat myös aina virtuaalimallin nähtäväksesi ennen tuotantoa. 

Varaa aikaa

Tuotantoon kannattaa varata aikaa noin 6 viikkoa. Jos kuva vaatii suunnittelun ja tarkempaa asettelua, varaa suunnittelulle lisäksi 2 viikkoa. 

Tilaa lisää 

Täydennystilaus on helppoa, minimitilausmäärä on 50 kpl. Prosessia ei tarvitse aloittaa alusta, sillä arkistostamme löytyvät jokaisen meillä tehdyn logoastian tarvittavat tiedot 15 vuoden ajalta. Tilaus voidaan laittaa suoraan tehtaalle, ilman uudelleensuunnittelua. 

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai avainasiakaspäällikköösi, suunnitellaan yhdessä logolautanen ravintolaasi!

Tutustu Bauscherin, Schönwaldin ja Tafelsternin astiavalikoimaan

 

PS.
Viinilasit omalla logolla

Saat meiltä myös brändättyjä laseja! Esimerkiksi mittaviivalasin omalla merkillä tai logolla tai ravintolan logolla koristellut vesikannut. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

nopeat toimitukset ravintolaan eahlstrom

Nopeat täydennykset hiihtolomasesonkiin

säilytysrasiat ravintola ahsltrom

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!

ravintola ja sisustustrendit 2020 E.Ahlström

Ravintola- ja sisustustrendit 2020