Lue vinkkimme Ambiente-messuille

1.2.2018

Mikä on Ambiente?

Ambiente-messut ovat maailman suurin kulutustavaroiden ammattitapahtuma.  Ambientesta löytyvät lisäksi horeca-alan parhaat uutuudet sekä erinomainen valikoima julkisen sisustamisen ja projektialan tuotteita. Viime vuonna mukana oli lähes 4500 näytteilleasettajaa ympäri maailman ja kävijöitä messuilla oli yli 140 000.

Oletko sinäkin lähdössä? Lue 8 vinkkiämme onnistuneeseen messumatkaan:

  1. Perehdy messujen tarjontaan, mieti mikä sinua kiinnostaa ja laadi sen pohjalta aikataulu ja suunnitelma. Messuilla on valtavasti nähtävää, joten kaikkea ei ehdi käydä läpi päivässä (eikä kahdessa).
  2. Messut alkavat perjantaina, joka on lauantain kanssa vilkkain päivä. Silloin osastoilla on vilskettä, mutta myös tärkeät ihmiset ovat standeillään. Maanantaina ja tiistaina on hiukan rauhallisempaa, mutta voi olla, että osastoilla ei ole enää henkilöitä joita olisit halunnut tavata.
  3. Sovi yhden hallin tapaamiset samalle päivälle peräkkäin. Varaa myös vapaa-aikaa, jolloin nautit ilmapiiristä ja katsot messujen yleisilmettä.
  4. Varaa majoitus ajoissa, jos mahdollista hyvien kävely tai julkisten yhteyksien varrelta – kaupunki on täysi ja se näkyy hinnoissa.
  5. Varaa ravintolat ajoissa.
  6. Varaa hyvät kengät – käveltävää riittää!
  7. Tutustu valmiiksi vuoden 2018 trendeihin messujen sivuilta. Täältä löydät tietoa siitä, mitkä värit, muodot ja materiaalit ovat hottia tänä vuonna.
  8. Tutustu messujen hallikarttaan etukäteen. Hallit 1 ja 3 painottuvat keittiöön, hallit 4 ja 6 kattaukseen ja hallista 8 löydät monia kiinnostavia sisustustoimittajia.

Jos et pääse tällä kertaa messuille mukaan niin ei hätää. Kerromme kuumimmat trendit ja arkea helpottavat uutuudet messujen jälkeen. Varmista, että kuulet messuista ensimmäisenä ja tilaa uutiskirjeemme!

Seuraa messukuulumisiamme myös Instassa ja Facebookissa #eahlstrom ja näe kauden kuumimmat tapahtumat, ilmiöt ja trendit!

Tiedote: E.Ahlström kalusti Lapland Hotels Bulevardin

Rekry: verkkokaupan sisällöntuottaja

Käytöstä poistetut astiat Yhteiseen pöytään