Näin valitset lasit ravintolaasi

3.5.2018 | Susanna Åström

Mieti kohderyhmää, volyymia ja säilytystiloja

Kun suunnittelet uusien lasien hankintaa ravintolaan, kahvilaan tai suurkeittiöön, sinulla on hyvä olla selkeä visio siitä, mihin käyttöön laseja valitset. Arki ratkaisee sen minkälaisia laseja sinun kannattaa hankkia.

Kun hankit uusia juomalaseja ravintolaasi, mieti erityisesti ravintolan kohderyhmää, volyymia ja säilytystiloja. Nämä vaikuttavat siihen millaisesta lasimassasta tehty ja minkä kokoinen, tyylinen, värinen ja hintainen lasi sinun ravintolaasi sopii.

Ravintolan työntekijät kokevat usein lasien säilytyksen haasteelliseksi. Siksi sinun onkin hyvä valita sellaisia juomalaseja, joita voit käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin. Monet lasit soveltuvat juomien lisäksi erinomaisesti myös esimerkiksi alkuruoan, jälkiruoan, keittojen ja salaattien tarjoiluun. Erilaisilla esillelaittotavoilla saat tavallisestakin annoksesta kiinnostavan.

 

E.Ahlströmin lasivalikoima on lähes rajaton

Jos lasi on keskeinen osa uuden ravintolasi tunnelmaa ja asiakaskokemusta, muista valita ja tilata lasit viimeistään kuusi viikkoa ennen kuin niitä tarvitset. Laajasta E. Ahlströmin varastovalikoimasta on toki mahdollista tilata uudet lasit jopa viikossa.

E.Ahlströmin lasivalikoima kattaa käytännössä kaiken volyymilaseista suupuhallettuihin laseihin. Erikoislaseista voimme kansainvälisen kumppaniverkostomme avulla toimittaa käytännössä mitä vain: valikoimamme on lähes rajaton! Tiimimme seuraa jatkuvasti ravintolatrendejä maailmalla ja tiedämme hyvin tarkkaan mitkä ovat juuri tämän hetken hittituotteet.

Lue 4 vinkkiä ravintolan lasien hankintaan.

 

Uusinta tietoa lasien valmistuksesta ja käsittelystä

Osallistumme myös tiiviillä tahdilla koulutuksiin, jotta meillä olisi aina uusin tieto lasien valmistuksesta ja käsittelystä. Tätä tietoa haluamme siirtää myös asiakkaillemme. Sinun on hyvä miettiä lasihankinnan yhteydessä esimerkiksi sitä, millainen vaikutus lasin viimeistelyllä on lasin kestävyyteen tai tapaan rikkoutua.

Viinilasin valinnassa taas osaamme vinkata vaikkapa minkälaisesta lasista huippusommelierit maailmalla pitävät tai mitkä ovat kuumimmat trendit muodoissa. Lasien lisäksi saat meiltä asianmukaiset lasikorit ja kuljetusvälineet, sekä ammattitaitoista opastusta lasien huoltoon ja säilyttämiseen.

 

Autamme mielellämme sinua sopivan lasin valinnassa

Otathan yhteyttä, jos lasihankinta on ajankohtainen! Asiakaspalvelumme palvelee numerossa 010 3495 100 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@eahlstrom.fi.

 

Susanna Åström

avainasiakaspäällikkö

Toimitusmaksu 5 € kaikkiin alle 100 € ostoksiin!

Kokkaa kotona kuin ammattilainen