Oletko sinä Tampereen #kattausmestari? - Fastfood & Cafe & Ravintola messut 10.-11.10.2018 Tampere

19.9.2018

Syksyn kuumin kattaus, Fastfood & Café & Ravintola tapahtuma kerää yhteen alan ammattilaiset Tampereelle 10.-11.10.2018.  E.Ahlström osastolla 506

 

Syksyn kuumin kattaus, Fastfood & Café & Ravintola tapahtuma kerää yhteen alan ammattilaiset Tampereelle 10.-11.10.2018. Fastfood & Café & Ravintola on saavuttanut vuosien saatossa vahvan aseman ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma on täynnä inspiraatiota, ja se on ohittamaton kohtaamispaikka toimialan kaikille yrityksille.Tänä syksynä tapahtuma uudistuu ja valloittaa ravintola-alan vaikuttajat ensi kertaa Tampereella. 

Fast Food messujen osastollamme tapahtuu koko messujen ajan! -Kattausmestarikisa,alan kuumimmat kattaus-, sisustus- ja työvaatetrendit odottavat sinua osastollamme.

Kokeile ja rakenna unelmiesi kattaus osastomme trendikkäistä astioista ja jaa kuvasi instagramissa hastägeillä #kattausmestari #eahlstrom.Osallistujien kesken arvotaan kuuden hengen trendikäs astiasto. Arvonta on voimassa 10. -11.10.2018. Kilpailun voittaja arvotaan viikolla 42 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kerromme myös uudesta Fresh Up- konseptistamme yhdessä huippukokki Aki Whalmanin kanssa. Aki on paikalla osastollamme keskiviikkona 10.10 klo 11- 16. Ilmoittaudu Fastfood messuille mukaan tästä ja tule käymään osastollamme 506. Tervetuloa!

 

 

Kesän aukioloajat

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen