Oletko sinä tuleva työkaverimme?

1.10.2017

 

Vastaat sinulle nimettyjen tavarantoimittajien tilaus- ja toimitusprosessin sujuvuudesta, varastoarvosta ja toimitusvarmuudesta sekä osallistut aktiivisesti toimittajasuhteiden kehittämiseen ja uusien tuotteiden etsintään. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Sinulla on aikaisempaa näyttöä ja kokemusta ostotoiminnasta ja varastoarvon hallinnasta, mielellään tukkukaupan toimialalta. Toimitusketjun hallinta on sinulle tuttua ja osaat käsitellä myös suurempia kokonaisuuksia. Otteesi työhön on järjestelmällinen ja tarkka. Olet hyvä tiimipelaaja ja osaat toimia myös kiireen ja paineen keskellä. Sinulla on riittävä kaupallinen koulutus esimerkiksi tradenomin tutkinto ja hyvät tietotekniset taidot. Työssäsi tarvitset englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden ja brändien parissa ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella toimialalla hyvämaineisessa yrityksessä. Kehityshakuinen organisaatiomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden uudistaa ja onnistua yhdessä koko ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Anni Saarinen, puh. 040 710 8656 ti 17.10. klo 14–16 ja pe 20.10. klo 14–16. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.10.2017 osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi, viite FI-11597.

Kesän aukioloajat

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen