Poikkeustilamietteitä

16.3.2020 | Teija Sääksmäki

 

Tulevia hetkiä kohti

Elämä on hetkiä. Me E.Ahlströmilla toivomme, että mahdollisimman moni niistä olisi hyvä. Juuri nyt näitä hyviä hetkiä täytyy oikein pysähtyä etsimään, sillä koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut katastrofaalisesti koko ravintola-alaan.

Kun pysähdyn miettimään hyviä hetkiä, huomaan, että niitä löytyy.

Aloitetaan synttäreillä. E.Ahlström täyttää 107 vuotta toukokuun alussa. Kun Einar Ahlström perusti yrityksen, Suomi oli osa Venäjää ja Helsingissä oli satakunta anniskeluravintolaa. Uskoa ja tulevaisuuden unelmia Einarilla riitti ja tätä rohkeutta katsoa tulevaisuuteen viljelemme E.Ahlströmilla edelleen. Juuri nyt enemmän kuin koskaan.

Hiljainen aika on hyvä hyödyntää oman toiminnan kirkastamiseen, visiointiin ja suunnitteluun. Me teemme sitä - ideoimme, luomme uutta, terävöitämme, sujuvoitamme ja viritämme tekemistämme niin, että palvelumme sinulle on sujuvaa, helppoa, tehokasta ja innostavaa sitten, kun sen aika taas on.

Katsomme tulevaisuuteen myös Virossa. Showroomimme Virossa kokee tänä hiljaisena aikana muodonmuutoksen, jotta voimme palvella asiakkaitamme myös Virossa inspiroivasti ja innostavasti. Luova tekeminen on onnistunut yllättävän hyvin myös puhelimitse, FaceTimella, WhatsAppilla ja sähköpostilla! Tämä on ollut maailmanluokan mahdollisuus ottaa kaikki digitaaliset työvälineet tehokäyttöön.

Yksi inspiroiva hetki koettiin vappuviikolla, kun osallistuimme Henkka Alénin ja Tommi Tuomisen Kovaksi keitetyt -podcastin uusien jaksojen nauhoitukseen. Keskustelimme ravintolan avaamiseen liittyvistä unelmista, toiveista ja niiden toteuttamisesta. Unelmointi on onneksi mahdollista - jopa korona-aikana!

 

Meidän menestyminen on aina ollut kiinni sinusta - asiakkaastamme. Haluamme kuunnella ja palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Myös me elämme lomautusten keskellä poikkeustilassa näillä näkymin kesäkuun loppuun asti. Mutta kaikesta huolimatta autamme ja palvelemme sinua projektissasi eteenpäin: ovat ne sitten koulujen tai päiväkotien avauksia, take away -bisneksen käynnistystä tai uuden suunnittelua. Creative Studiomme Kuortaneenkadulla Vallilassa on käytettävissä konseptin suunnitteluun ja inspiroitumiseen, kun varaat ajan etukäteen.

Tämä koronakriisi on osoittanut kuinka empaattinen, toisiaan tukeva ja uutta liiketoimintaa kehittävä ravintola-ala on. Alamme on täynnä ihmisiä, jotka vaikeuksista huolimatta pysyvät kekseliäinä suunnaten katseensa eteenpäin. Vaikeuksia ei voi elämässä kukaan toisen puolesta estää tai elää, mutta niistä toipuminen liittyy vahvasti rakastaviin läheisiin. Teemme kaikkemme, että olemme yksi rakastava läheinen ja kumppani sinun ravintolallesi. Pidetään toisistamme huolta ja uskotaan parempaan aikaan koronan jälkeen!

 

Teija

Myyntijohtaja, yrittäjä

Teija Sääksmäki

myyntijohtaja, yrittäjä
Olen ravintola-alan konseptien kehittäjä, E.Ahlströmin myyntijohtaja ja yrittäjä.
Lue kaikki kirjoittajan artikkelit
terassikalusteet ravintola E.Ahlström

Terassikauden tuotteet ravintolaan

ravintola somistus E.Ahlström

Stailauspalveluita ravintolalle!

Kuljetuslaatikot ja -rasiat take away -annoksille