Rekry: myyntineuvottelija asiakaspalveluumme

7.2.2019

E.Ahlström on Suomen johtava ravintoloiden astia-, kattaustarvike-, keittiötarvike- ja sisustustukku ja maahantuoja. Edustamme 200 kattaustarvikebrändiä ja 200 sisustus- ja kalustusbrändiä. Palvelemme ravintola-alan ammattilaisia Suomessa ja Baltiassa. Olemme luotettava ja haluttu kumppani horeca-alan ja julkisen sektorin ammattilaisille. Meitä e.ahlströmilaisia on Suomessa 46 ja Tallinnassa 4. Kasvavan perheyrityksemme liikevaihto oli vuonna 2018 noin 16 M€.

 

Etsimme kasvavaan asiakaspalvelutiimiimme 

Myyntineuvottelijaa

Olet mukana myyntiorganisaatiossamme tarjoamassa monipuolisia ja asiakkaidemme tarpeita vastaavia ratkaisuja laajalle asiakaskunnallemme ravintola-alalla. Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakkaidemme palvelu eri kanavissa ja showroomillamme sekä monipuoliset muut myynnin tehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä avainasiakaspäälliköiden kanssa. 

Parhaiten tehtävässäsi onnistut, kun

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä b2b-myynnistä
  • Parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle luontaista, sillä tuet työlläsi asiakkaidemme onnistumista 
  • Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja välillä kiireisistä ja kinkkisistä tilanteista
  • Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja haluat saada konkreettisia tuloksia aikaan
  • Sinulla on kiinnostusta tuotteisiimme ja palvelukonseptiimme, jonka tavoitteena on visuaalisten esillepanojen avulla tuottaa elämyksiä ravintolabisneksessä. Katsomme horeca-alan tuntemuksen eduksi 

Hallitset yleisimmät Office 365 -ohjelmat ja olet käyttänyt myös muita järjestelmiä, kuten CRM:ää ja ERP:iä, joiden päivittäinen käyttö kuuluu työtehtäviisi. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös englanniksi. Koulutukseltasi olet esimerkiksi restonomi tai tradenomi.

Meillä saat mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden ja brändien parissa. Pääset osaksi kasvavan yrityksen myyntiorganisaatiota ja innostunutta työyhteisöä. Työssäsi sinulla on työntekijöiden tuki ja osaaminen apunasi sekä käytössäsi nykyaikaiset myynnin työvälineet. Työ on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.   

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.2.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi

Lisätietoja antaa asiakaspalvelun tiiminvetäjä Essi Johansson puh. 050 338 6560 pe 12.2.2019 klo: 10-11 ja to 14.2.2019 14-15.  

www.eahlstrom.fi | @e.ahlstrom | www.facebook.com/eahlstrom | #eahlstrom  

Rapujuhlien kattaus punainen teema

Punaista pöytään rapujuhlaan

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita