Rekry: projektimyyjä

27.2.2019

E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan astia-, kattaustarvike-, keittiötarvike- ja sisustustukku ja kokonaisvaltaisten kalustusprojektien toimittaja. Edustamme 200 kattaustarvikebrändiä ja 200 sisustus- ja kalustusbrändiä. Palvelemme ravintola-alan ammattilaisia Suomessa ja Baltiassa. Olemme luotettava ja haluttu kumppani horeca-alan ja julkisen sektorin ammattilaisille. Meitä E.Ahlströmilaisia on Suomessa 46 ja Tallinnassa 4. Kasvavan perheyrityksemme liikevaihto oli vuonna 2018 noin 16 M€.

Etsimme kasvavaan projektimyyntitiimiimme 

Projektimyyjää

Etsit uusia hotelli- ja ravintola-alan sisustusprojekteja Suomessa ja teet aktiivista myyntityötä. Kokoat toimittajiemme laajasta valikoimasta asiakkaan tarpeisiin ja konseptiin sopivan ratkaisun muun muassa irto- ja kiintokalusteita, valaisimia ja sisutustekstiilejä. Tiivis yhteydenpito sisustusarkkitehtitoimistoihin ja suunnittelutoimistoihin sekä päämiehiin on tärkeä osa työtäsi. Osallistut aktiivisesti projektimyynnin tuotevalikoimamme kehittämiseen, jotta se vastaa entistä paremmin asiakkuuksiemme ja suunnittelijoiden tarpeita.

Parhaiten tehtävässäsi onnistut, kun

  • sinulla on aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä b2b-projektimyynnistä, mielellään hotelli- ja ravintola-alalta
  • sinulla on kokemusta kalustus- ja sisustustoimialasta
  • nautit asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa työskentelystä ja välillä kiireisistäkin projektien vaiheista
  • olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja haluat saada tuloksia aikaan
  • sinulla on kiinnostusta tuotteisiimme ja kokonaisvalaiseen palvelukonseptiimme, jonka tavoitteena on visuaalisten esillepanojen avulla tuottaa elämyksiä ravintolabisneksessä

Hallitset yleisimmät Office 365 -ohjelmat ja sinulla on kokemusta asiakashallinta- ja toiminnanohjaus-järjestelmistä. Pystyt työskentelemään myös englanniksi kansainvälisten päämiestemme ja asiakkaidemme kanssa. 

Meillä saat mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden ja brändien parissa. Pääset osaksi kasvavan yrityksen myyntiorganisaatiota ja innostunutta työyhteisöä sekä kasvattamaan E.Ahlströmin projektimyyntiä. Työssäsi sinulla on työntekijöidemme tuki ja osaaminen apunasi sekä käytössäsi nykyaikaiset myynnin työvälineet. Työ on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.   

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.3.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi

Lisätietoja antaa projektimyynnin myyntipäällikkö Irja Boman puh. 040 722 7597 ma 4.3.2019 klo 14-15 ja pe 8.3.2019 9-10.  

www.eahlstrom.fi | @e.ahlstrom | www.facebook.com/eahlstrom | #eahlstrom  

 

Pekka Terävän astiasto E.Ahlström

Kotimaisia astioita ravintoloille

E.Ahlström Tallinnan markkinointiviikolla