Playground

Sauce Forum 3.9.2018

27.6.2018

Ruoka- ja ravintola-alan huipputapahtuma Sauce saapuu syksyllä Suomeen! Tämä kolmipäiväinen tapahtuma kulminoituu ruokamaailman tulevaisuutta tarkastelevaan Sauce Forum -seminaariin Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä maanantaina 3.9.2018.

Me E.Ahlströmillä haluamme jakaa erikoisosaamistamme ruoka- ja ravintola-alan trendien asiantuntijana, joten toimimme yhtenä Sauce Forumin pääkumppaneista.

Tätä vuotta on ohjannut kolme perustrendiä ruoka-alalla

1. Läpinäkyvyys – Tieto on kaikkien saatavilla
2. Kestävä kehitys – Miten ja mistä tuotteet on valmistuettu
3. Terveys – Miten syöty ruoka vaikuttaa omaan kehoon
 

Entä mitä odotamme ensi vuodelta? Sen kuulet Saucessa. Tervetuloa tapahtumaan kuulemaan ja keskustelemaan ensi vuoden trendeistä .

 

Power of Food

Tämän vuoden Sauce Forumin pääteema on “Power of Food”. Aihetta käsitellään kansainvälisestä sekä Suomen näkökulmasta ja tavoitteena on avata keskustelu siitä, kuinka voimme ruoan avulla kehittää koko Suomea ja omia yhteisöjämme. Sauce Forum takaa unohtumattoman inspiraatioelämyksen yhdessä alan vaikutusvaltaisimpien kehittäjien seurassa. Huikeat puhujat ja oheisohjelma julkaistaan kesän alussa.

Lisätietoja tapahtumasta: www.sauceforum.com

#sauce2018

 

Liput Sauce Forumiin

Tarjoamme tapahtuman kumppanina asiakkaillemme erikoistarjouksen Sauce Forumin pääsylipusta. Tämä ennakkotarjous on voimassa 15.6.2018 asti ja saat sen koodilla/salasanalla "poweroffood".

SAUCE FORUM LIPPU 165 € (norm. 233 €), sis. alv. 10 %

Lippu sisältää sisäänpääsyn Sauce Forum tapahtumaan 3.9.2018. klo 9.30-17.30, taukoruokailut, cocktailtilaisuuden sekä Sauce2018 jatkot.

 

Pekka Terävän astiasto E.Ahlström

Kotimaisia astioita ravintoloille

E.Ahlström Tallinnan markkinointiviikolla