työvaatteet ravintolaan ahlstrom

Tee vaikutus uusilla työvaatteilla - pukeudu kuin Joris Bijdendijk

30.12.2019

Tee vaikutus asiakkaaseen keittiössä ja salissa - hanki uudet työvaatteet!  Meiltä saa nyt ainoana Suomessa Chaud Devantin työvaatteita, joiden nimeen vannotaan monissa huippuravintoloissa ja foodservice-ketjuissa ympäri maailmaa. Eikä se ole ihme - työvaatteet ovat ajan hengen mukaisia, erinomaisen miellyttäviä ja helppohoitoisia. Tutustu valikoimaan!

Chaud Devant on yksi Euroopan johtavia ravintolatyövaatetoimittajia, jonka valikoima on loistavasti ajan hermolla. Laaja valikoima täyttää niin tehokkaan foodservicen, vaativan Michelin-tähtiravintolan, kepeän pikaruokaketjun kuin trendikkään bistron vaativat tarpeet. Siksi monet huippukokit maailmalla, kuten amsterdamilaisen Michelin-tähtiravintola RIJKSin Joris Bijdendijk tai Bibendumin Claude Bosi, luottavat Chaud Devantin valikoimaan. 

Kalastimme tämän työvaatehelmen Lyonin Bocuse d’Or -kisoista Sirha-messuilta ja nyt näitä vaatteita saa myös Suomesta, E.Ahlströmin valikoimista!

Ajan hermolla olevat kuosit, värit ja tyyli

Ravintolan työvaatteiden materiaalina Chaud Devant käyttää eko-puuvillaa, polyesteria, tenceliä, 100 % kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteria ja nahkaa. Materiaalit tekevät työvaatteista äärimmäisen miellyttäviä ja mukavia käyttää ja tuotekehityksessä on otettu fiksusti huomioon keittiöiden vaativat olosuhteet esimerkiksi kokkitakkien hengittävissä selkäosisssa. Työvaatteet eivät ole ainoastaan hyvännäköisiä vaan myös äärimmäisen kestäviä ja laadukkaita ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta laitospestäviä. 

Kestävät työvaatteet ravintolaan

Kestävyyttä ajatellaan Chaud Devantilla myös laajemmin: työvaatteet suunnitellaan Amsterdamissa ja valmistetaan Euroopassa. Firma kuuluu kestävää tuotantoa edistävän amfori BSCI -laatujärjestelmän piiriin, missä työntekijöille taataan hyvät ja turvalliset työskentelyolosuhteet ja asianmukainen palkkaus. 

Chaud Devantin omassa ravintolassa, jossa työvaatteita testataan käytännössä, tarjoillaan kestävän kehityksen hengessä kasvisruokaa. Ravintolassa järjestetään säännöllisesti myös huippukokkien illallisia, joiden tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. 

Kenkiä ja kalsareita

Chaud Devantin keittiötyövaatevalikoimaan kuuluu kokkitakkeja, kokkiessuja, housuja, hattuja ja sivuliinoja. Tarjoilijan työvaatevalikoimasta löytyvät paidat, housut, liivit, tunikat ja essut. Kuriositeettina mainittakoon myös, että Chaud Devantin valikoimissa on myös kalsareita sekä Michelin-rengastehtaan kanssa yhteistyössä suunnitellut todella messevät työkengät. Kyselepä näistäkin lisää avainasiakaspäälliköiltämme!

Katso Chaud Devant mallistot verkkokaupasta! Myös tilaustuotteita. 
Kokkitakit
Housut
Essut

Tee vaikutus keittiössä ja salissa - pukeudu kuin Joris Bijdendijk!

terassi viherkasvit

Terassikauden tuotteet ravintolaan

ravintola somistus E.Ahlström

Stailauspalveluita ravintolalle!