Tunnelmataikurit työssään: Ravintola Vår, Porvoo

12.11.2021

"Vår on meidän molempien ensimmäinen oma ravintola. Ja ollaan siitä kyllä todella ylpeitä ja innoissaan. Tässä ammatissa saa olla aika luova, ja nää uudet haasteet ravintoloitsijana ovat meille myös jatkuva inspiraation lähde. Vår näyttää ketä me ollaan, mistä tullaan ja miten nähdään asiat. Se on tulkinta meitä ympäröivästä luonnosta, saaristosta, vihreistä metsistä ja paikallisista maatiloista sekä ennen kaikkea erilaisista ihmisistä, joita yhdistää porvoolaisuus." Näin toteavat porvoolaisen Vårin ravintoloisijat Marjo Lindberg ja Niko Lehto

Lue persoonista projektin taustalla: ravintola Vår, Porvoo
 

Osta työtä Suomeen päivää vietetään 3.12.2021

Suomen Bocuse d’Or -edustaja kaudelle 2022-2023 on Johan Kurkela

Ruokakulttuuri ja sen kehittäminen matkailun moottorina Suomessa