Työvaatteet, blogikuva, E.Ahlström

Työvaatteet - erinomainen mahdollisuus erottautua

23.9.2018 | Teija Sääksmäki

Mitä on hyvä huomioida ravintolan työvaatteiden hankinnassa? Tässä parhaat vinkkini toimivien ja mukavien työvaatteiden valintaan.

 1. Mieti, mitä haluat työvaatteilla viestiä
  Työvaatteilla voit tukea henkilökunnan työssä viihtyvyyttä ja ravintolan brändiä. Vaatteiden avulla sinulla on erinomainen mahdollisuus erottautua ja kertoa asiakkaille, minkälaisesta ravintolasta on kysymys. Siksi niiden valintaan on hyvä käyttää aikaa. Valmisvaatemallistoa voimme personoida erilaisilla painatuksilla ja brodeerauksilla. Isompiin projekteihin voimme myös toimittaa päämieskumppaneidemme kanssa räätälöityjä design-mallistoja.

 1. Ota huomioon myös pesu ja huolto: pesettekö työvaatteet itse vai pesulassa?
  Trendikkäät ja mukavat arjessa toimivat työvaatteet on ilo pukea päälle päivittäin. Parhaimmillaan työvaatteet ovat sellaisia, että et halua työpäivän päätyttyä ottaa niitä pois. Lähes kaikki mallistomme vaatteet ovat pesulapestäviä.
 2. Varaa aikaa työvaatteiden sovitukseen
  On hyvä varata riittävästi aikaa eri mallien sovitukseen. Näin varmistat, että jokainen työntekijä saa juuri itselleen oikean kokoiset vaatteet. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1-4 viikkoa tilauksesta. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan.
 3. Suunnittele kerralla koko ravintolahenkilökunnan työvaatteet keittiöstä saliin
  Työvaatemallistostamme löytyvät kaikki tuotteet keittiöstä saliin. Pyrimme valitsemaan valikoimaan ajassa olevia trendikkäitä ja toiminnallisia, arjessa toimivia työasuja. Mallistomme materiaalit ovat myös miellyttäviä pitää ja käyttää.

Kysy rohkeasti neuvoa alan ammattilaisilta!
Me E.Ahlströmillä olemme lähes kaikki pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisia ja viettäneet monta vuotta työvaatteissa itsekin. Tiedämme, miltä hyvät työvaatteet tuntuvat – ja mikä ilo on laittaa kaunis ja toimiva työasu päälle joka päivä! Meille tärkeintä työvaatteissamme on toiminnallisuus ja ajassa oleva, mutta aikaa kestävä suunnittelu. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme, missä valikoimamme vaatteet on tehty.

Monipuolisesta vaatemallistostamme löytyvät työvaatteet niin saliin kuin myös keittiöön. Ole rohkeasti yhteydessä. Me olemme täällä juuri sinua varten!

Teija Sääksmäki

myyntijohtaja, yrittäjä

Rekry: ostaja

Kokkaa kotona kuin ammattilainen