Uudet tilat, uusi ilme!

29.6.2017

Yrityksemme kasvaessa on tullut aika uudistua.

Olemme muuttaneet uusiin upeisiin tiloihin Helsingin Vallillassa ja uudistaneet samalla yritysilmeemme. Olemme avanneet 3.7.2017 entistä elämyksellisemmän showroomin, jossa vieraamme pääsevät inspiroitumaan uusimmista kattaus- ja sisustustrendeistä sekä tutustumaan kiinnostavimpaan ja monipuolisimpaan HoReCa-alan tuotevalikoimaan Suomessa.

Kasvumme ja kehityksemme on luonut edellytykset E.Ahlströmin yritysilmeen uudistamiselle. Uusi ilmeemme kuvastaa yrityksemme strategiaa toimia alan edelläkävijänä ja asiakkaidemme elämysten tuottamisen mahdollistajana. Ilmeen uudistuksen myötä olemme luopuneet Furniture-nimen käytöstä ja nyt kaikki tuotteemme ja palvelumme löytyvät yhden brändin alta. Ilmeen ja logon uudistuksesta on vastannut mainostoimisto Ida Fram.

Päivitimme samalla myös verkkokauppamme näkymää palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Etusivulta löydät nyt aiempaa enemmän ajankohtaisia uutisia ravintolamaailmasta sekä inspiroivaa kuvamateriaalia.

Tavoitat meidät myös Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä ja pysy kuulolla uudistuneesta E.Ahlströmistä. #eahlstrom

 

Uusi toimisto & showroom

Kuortaneenkatu 1
00520 Helsinki

Asiakaspalvelu

puh. 010 3495 100
asiakaspalvelu@eahlstrom.fi

 

Tavataan pian uusien elämysten parissa!

nopeat toimitukset ravintolaan eahlstrom

Nopeat täydennykset hiihtolomasesonkiin

säilytysrasiat ravintola ahsltrom

Siisti ravintolan takahuone - arjen luksusta!

ravintola ja sisustustrendit 2020 E.Ahlström

Ravintola- ja sisustustrendit 2020