s.pellegrino-astiat-serax-eahlstrom

Uutuuksia jaettavien annosten tarjoiluun

22.11.2018

Mitä yhteistä on kuplavedellä, Michelin-kokilla ja arkkitehdilla? 

Belgialainen muotoilija ja arkkitehti Charles Kaisin, Brysselin La Paix -ravintolan tähtikokki David Martin ja San Pellegrino ovat luoneet Seraxille uutuussarjan S.Pellegrino. Posliinisen astiasarjan minimalistinen muotoilu ja tuotteiden funktionaalisuus mahdollistavat lähes äärettömän määrän yhdistelymahdollisuuksia. Astiasto sopii erinomaisesti jaettaville pikkuannoksille. Väreinä klassiset musta, valkoinen, sininen ja kulta. 

Katso kuvasto 

Muita uutuuksia Seraxilta:

Aamiaistarjoilu uusiksi

Terres de rêves on Anita Le Grellen suunnittelema upeasti maalattu keraaminen astiasarja, joka on kuin luotu kiireettömään ja tunnelmalliseen aamiaistarjoiluun. Lautasten lisäksi sarjassa on munakuppi, voikippo, mauste- ja/tai amusekippo ja kannu. Väreinä: rust, light blue, dark blue, misty grey ja pink.

Löydät astiauutuuksia kuvastosta sekä showroomiltamme. Jos haluat tietää astiauutuuksista lisää, ole yhteydessä avainasiakaspäällikkööksi, asiakaspalveluumme tai varaa aika Showroomilla käyntiin

Tyylikkäänä pöytään

Sergio Hermanin suunnitteleman Surface-sarjan pannut ja kattilat ovat kuin tehty avokeittiöihin, asiakkaiden edessä kokkailuun sekä pienten annosten tarjoiluun. Pelkistetty ja puhdaslinjainen muotoilu ja kansien suuri nuppi tekevät kattiloista sympaattisen näköisiä ja moneen eri tyyliin sopivia. Väreinä black ja camogreen. Kattiloiden tilavuudet 0,5 l -5 l. Materiaali: pinnoitettu valurauta, joka sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle.

Katso Surface-uutuudet kuvastosta

Pekka Terävän astiasto E.Ahlström

Kotimaisia astioita ravintoloille

E.Ahlström Tallinnan markkinointiviikolla