Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan

2.5.2022

Yksivuotishaastattelussa pohdimme, miten nopeasti aika on kulunut. Nyt yrittäjävuosia on takana viisi. Ja kyllä, sekin on mennyt hujauksessa. Toukokuun alussa E.Ahlström täyttää 109 vuotta. Siihen peilaten tuo meidän aikamme on kuin yksi pieni helmi valtavan pitkässä nauhassa – ja silti tavattoman merkityksellinen.

Petri Nupponen ja Teija Sääksmäki

 

Uskallusta ja rohkeutta katsoa tulevaan

Meillä molemmilla on vahva luottamus E.Ahlströmiin, sen intohimoisesti alaan suhtautuvaan henkilöstöön, erinomaisiin tavarantoimittajiin ja kumppaneihin. Yritystä on kehitetty läpi vuosien suunnitelmallisesti ja sitoutuneesti. Ilman koronaa kuluneet vuodet olisivat varmasti olleet erilaisia, helpompiakin. Kun pandemia iski, emme laittaneet hanoja kiinni, vaan teimme tietoisen päätöksen jatkaa lujasti eteenpäin uudistumisen tiellä. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli oikea ratkaisu. Olemme saaneet paljon aikaan.

Tunnelmataikureita ja hetken haltijoita

Roolimme foodservice-alan suunnittelutalona ja konseptien rakentajana on yhä vahvempi. Meillä on iso vaikutus siihen, miltä suomalainen ravintolaelämä näyttää ja tuntuu. Tekemisessämme on valtavasti uteliasuutta; mitä kaikkea uutta, kivaa ja innostavaa voimmekaan asiakkaillemme tarjota. Me maalaamme taivaan, jolla he voivat loistaa tähtinä ja toteuttaa unelmiaan.

Tähän emme tietenkään pystyisi ilman upeaa, ammattitaitoista henkilökuntaamme. Olemme heistä todella ylpeitä ja koittaneet kantaa vastuumme kaikkien toimeentulosta ja työpaikoista pandemian myllerryksissäkin. Myös yrityksen hallitus ja konkariomistajamme ovat luottaneet ja antaneet tehdä asioita omaan tyyliimme. Se antaa meille rohkeutta katsoa pitkälle tulevaan ja tallata yrityksenä omia polkuja jatkossakin.

Intohimo ja sitoutuminen

Yrityksemme arvot ovat alusta asti olleet lähellä omiamme. Kumppanuus, kehittyminen ja vastuullisuus ovat omiaan luomaan yritykselle jatkuvuutta ja lisäarvoa asiakkaille. Kyse on tahdosta toimia pieteetillä ja huolella. Pidämme sen, minkä lupaamme. Ehkä juuri sen takia ne hetket, kun suunnitelmat muuttuvat seiniksi, verhoiksi, kalusteiksi, astioiksi ja ihmiset saapuvat uuteen paikkaan töihin ja nauttimaan, ovat niin hienoja. Me innostumme siitä, kun asiakkaamme ja ala menestyy. Se luo lisää työtä ja hyvinvointia koko Suomelle.

 

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen