Vuosisata saatavuutta

10.1.2019

Astiaston valinta ravintolaan ja kahvilaan voidaan tehdä monin eri kriteerein: astiat tukevat ravintolan konseptia, niiden tulee olla helppokäyttöisiä, oikeanlaista materiaalia tai säilytyksen tulee olla helppoa ja vähän tilaa vievää. Myös vastuullisuus voi olla kriteerinä: astiasarjan pitkäikäisyys, valmistusmaa, ympäristöystävällisyys, sarjan jatkuvuus ja täydennystilausten vaivattomuus. 

Vuosia säilyvä valikoima

Valikoimissamme olevien astiasarjojen saatavuus on 5-10 vuotta, mutta valikoimissamme on astiasarjoja, joita on tehty jo sadan vuoden ajan.

Vanhimmat edelleen myynnissä olevat astiasarjamme valmistetaan Saksassa, jossa astiat on valmistettu alusta saakka. Bauscherin Stuttgart-sarjan valmistus on aloitettu vuonna 1911 ja Bistro-sarja vuonna 1921. Tafelsternin Marie Christine -astiasarja on syntynyt vuonna 1926. 

Näiden astiasarjojen ajaton tyylikkyys, kovaposliinin kestävyys ja timantinkova lasite mahdollistavat vuosien pitkäkestoisen käytön ja jatkuvuuden ravintolan astiahankinnoissa. Kun astiat pesee oikeanlaisissa pesukoreissa, ne kestävät tuhansia pesukertoja. Kaikkiin kolmeen sarjaan on lisäksi mahdollista saada erilaisia koristeluita, joilla sarjaa voi tarvittaessa päivittää. 


(Marie Christine ja Stuttgart)

Tutustu Bauscherin Stuttgart-valikoimaan verkkokaupassa
Tutustu Bistro-sarjaan verkkokaupassa
Tutustu Tafelsternin Marie Christine -sarjaan verkkokaupassa

Tule asiakkaaksemme, saat verkkokauppatunnukset ja voit tilata helposti myös tehdastilaustuotteita. Täytä asiakaslomake

Rapujuhlien kattaus punainen teema

Punaista pöytään rapujuhlaan

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita