yleislautanen julkiseen ruokapalveluun E. Ahlström

Yksi lautanen kaikkeen tarpeeseen

22.1.2019

Julkishallinnon astiavalikoimamme on kasvanut Urho-lautasella. Lautanen sopii kaikenlaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin ja siksi kutsumme sitä yleislautaseksi. Urhon hankinta on vastuullinen ratkaisu: lautanen, jota voi käyttää sekä matalana että syvänä lautasena ja kaikenikäisten aterioiden tarjoiluun helpottaa ravintolan logistiikkaa, astiahuoltoa ja säilytystä. Lautanen on suunniteltu ammattikäyttöön ja sen pitkäikäisyys vähentää täydennystilausten tarvetta. 

 

- Lautanen syntyi asiakkaidemme tarpeesta ja toiveista. Koska valikoimassamme ei ollut toiveiden mukaista lautasta, päätimme kehittää sellaisen itse. Lautanen on suunniteltu yhteistyössä saksalaisen posliinitehtaan suunnittelijan kanssa. Valkoisen lisäksi halusimme raikkaat huomiovärit täydentämään jo olemassa olevia julkihallinnon Sulo- ja Helmi-sarjoja. Voisi vaikka sanoa, että Urho-yleislautanen on Sulon ja Helmin serkku, sanoo myyntipäällikkö Mika Romppanen E.Ahlströmiltä.
 
Yleislautasen halkaisija on 22 cm, vetoisuus 40 cl ja sitä voi käyttää sekä matalana että syvänä lautasena. Lautanen on valmistettu Saksassa ja sen materiaali on kauniin valkoista kovaposliinia. Lautasessa on äärimmäisen kestävä lasite. Huomioväreinä punainen, keltainen, sininen ja limenvihreä.

Yleislautanen julkishallinnon tarpeisiin verkkokaupastamme >>
 

Tutustu myös Sulo ja Helmi -valikoimaamme >>

EAhlstrom baltics

We are looking for a country manager to E.Ahlström Baltics

cambro ahlström eahström

Cambron tuotteet nyt meiltä

työvaatteet ravintolaan ahlstrom

Tee vaikutus uusilla työvaatteilla - pukeudu kuin Joris Bijdendijk