Varasto

Varastollamme Vuosaaressa tehdään töitä jo aamuvarhaisella. Parasta varastollamme työskentelyssä on vuorovastaava Virpi Peltosen mukaan kiva ja asiantunteva porukka sekä hyvä yhteishenki. Työ ei pääse myöskään käymään yksipuoliseksi, sillä tehtäviä kierrätetään tarpeen mukaan huomioiden kunkin henkilön osaaminen ja kiinnostus.

Miten tavarat löytävät tiensä asiakkaillemme?

Asiakkaan tekemästä tilauksesta eahlstrom.fi - verkkokaupassa tai suoraan E.Ahlströmin myyntihenkilölle alkaa monia yksityiskohtia sisältävä prosessi, jonka päätteeksi tilatut keittiö- ja kattaustuotteet tai kalusteet asiakas vastaanottaa tuotteet. Jokaisesta tilauksesta lähtee järjestelmän kautta lähete varastolle. Varastolla lähetteet lajitellaan pinoihin mm. toimitusajan ja asiakkaan sijainnin mukaan. Osan pääkaupunkiseudulle menevistä toimituksista toimittaa kuljettajamme, Toni, E.Ahlströmin omalla autolla. Oma kuljettaja antaa mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin mm. toimittamalla tilaukset haastaviin paikkoihin, joihin kuljetusfirmat eivät pääse ajamaan isommilla rekoilla. Lähetteiden lajittelun jälkeen tehdään itse tuotteiden keräily. Keräily tapahtuu trukeilla, joiden ohjaamisen hoitaa kouluttautunut henkilökuntamme. Keräilijät vievät yli 6000 varastotuotteen joukosta oikeat tuotteet ja määrät pakkaamoon, jossa tilaus kootaan yhdeksi lähetykseksi asiakkaalle. Varaston kahdessa pakkaamossa, pakkaajat tarkistavat vielä kertaalleen tilauksen ennen kuin pakkaavat tuotteet laatikoihin, rullakoihin tai lavoille riippuen tilauksen koosta ja toimitustavasta. Valmiisiin lähetyksiin laitetaan lopuksi asiakkaan osoitelaput päälle, jonka jälkeen ne ovat valmiita toimitettavaksi.

Varaston tilannetta seurataan saldorajoin minkä lisäksi pyritään varautumaan kausivaihteluihin ja isoihin projekteihin. Varastollemme saapuukin jopa yli 2000 lähetystä vuodessa pääosin Euroopassa sijaitsevilta tehtailta. Tuotteiden saapuessa varastollemme lähetykset tarkistetaan ja ne kuitataan vastaanotetuiksi, jonka jälkeen ne nostetaan terminaaliin odottamaan hyllytystä.

Varastollamme käy kova tohina ympäri vuoden, joten joulukiireet eivät vaikuta varastomme toimintaan suurissa määrin. Virpi vinkkaa kuitenkin, että samppanja- ja glögilaseja menee aina ennen joulua normaalia enemmän. Muistathan siis valmistautua juhlakauteen hyvissä ajoin.

Viisi lukua varastostamme

  1. 9 vakituista työntekijää
  2. 6 000 ja yli erilaista tuotetta hyllyssä
  3. 2 000 ja yli saapuvaa lähetystä per vuosi
  4. 90 % ja yli tuotteista saapuu eurooppalaisilta tehtailta
  5. 20 000 ja yli lähetystä asiakkaille per vuosi

  

Astiauutuudet ravintolaan - inspiraatiota luonnosta

Tabletti pöydälle - uutta ilmettä ravintolakattaukseen

Keittiötarvikkeet ammattilaisille - viisi vinkkiä valintaan