Yhteistyökumppanit

Ravintola-ala on meille sydämen asia ja meille on tärkeää, että ravintola-ala saa ansaitsemaansa arvostusta! Olemme mukana edistämässä ja tukemassa suomalaista ruokakulttuuria, kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta, luomassa tunnelmaa alan arvostetuimmissa kilpailuissa ja antamassa suomalaisille osaajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan maailmalla.

Yhteistyökumppaneiden kanssa tehty työ kasvattaa myös E.Ahlströmin omaa ammatillista osaamista. Näin varmistamme, että tiedämme mitä ruokamaailmalla tapahtuu ja mitä alan johtavilla ammattilaisilla on kehitystyön alla.

Tukemalla alan kilpailuja annamme intohimoisille ravintola-alan ammattilaisille ja tuleville kyvyille mahdollisuuden kehittyä ja tulla paremmiksi! Olemme ylpeinä mukana ravintola-alan menestymisessä muun muassa
 

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut 

E.Ahlström on mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa. Olemme olleet pitkään kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailujen Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen yhteistyökumppani. Kilpailuannokset tarjoillaan ja pöydät katetaan E.Ahlströmin valikoiman tuotteilla . Lahjoitamme myös kilpailuissa menestyneelle erikoispalkinnon. 

Vuoden Kokki Vuoden Tarjoilija E.Ahlström

Bocuse d'Or Team Finland 

Olemme Suomen Bocuse d'Or tiimin yhteistyökumppani ja kannustamme ja tuemme Suomen edustajan matkaa maailman arvostetuimmassa kokkien maailmanmestaruuskilpailussa. 

Bocuse Team finland Eahlström

 

Suomen Kokkimaajoukkue 

Olemme Suomen Kokkimaajoukkue ry:n yhteistyökumppani. Joukkue edustaa Suomea esimerkiksi  vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Kokkijoukkue harjoittelee jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden valmentajien ohjauksessa. Suomen Kokkimaajoukkue

suomen kokkimaajoukkue eahlström
 

Compass Group Culinary Team 

Olemme Compass Group Culinary Teamin yhteistyökumppani. Compass Group Culinary Team kilpailee kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa Culinary World Cupissa catering-sarjassa. 

 

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa antaa nuorille mahdollisuuden

Haluamme myös tukea nuoria, antaa heille mahdollisuuden oppia ja päästä eteenpäin urallaan. Tuemme alan opiskelijoiden koulutusta ja teemme yhteistyötä Haaga-Helian sekä ravintolakoulu Perhon kanssa.

 

 

*Vuoden Kokki ja Bocuse d'Or kuvat: Santeri Stenvall
 

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen