Yhteistyökumppanit

E.Ahlström on vahvasti mukana suomalaisen ravintola-alan kehityksessä

Meille on tärkeää, että ravintola-ala saa osansa ansaitsemastaan arvostuksesta! Teemme tiivistä yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Olemme mukana edistämässä suomalaista ruokakulttuuria, kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta sekä antamassa suomalaisille osaajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan maailmalla.

Yhteistyökumppaneiden kanssa tehty työ kasvattaa myös E.Ahlströmin omaa ammatillista osaamista. Näin varmistamme, että tiedämme mitä ruokamaailmalla tapahtuu ja mitä alan johtavilla ammattilaisilla on kehitystyön alla.

Tukemalla alan kilpailuja annamme intohimoisille ravintola-alan ammattilaisille ja tuleville kyvyille mahdollisuuden kehittyä ja tulla paremmiksi! Kokosimme tälle sivulle esimerkkejä yhteistyöstämme:
 

ELO-säätiö yhdistää alan parhaat tekijät, palvelut ja tuotteet

E.Ahlström on mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa yhdessä ELO-säätiön eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön kanssa. Tavoitteena on nostaa suomalaisen ruoka-, ja juomakulttuurin ja ravintola-alan kiinnostavuutta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhteistyössä kumppaneiden kanssa ELO-säätiö tarjoaa suomalaisen ruoka-, juoma ja ravintolakulttuurin huippuosaamiselle mahdollisuuden näyttää osaamisensa. Säätiö hallinnoi Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailuja. Lisäksi se koordinoi Suomen edustajan osallistumista kansainväliseen Bocuse d’Or -kokkien maailmanmestaruuskilpailuun. Yhtenä konkreettisena tavoitteena onkin tuoda maailman arvostetuin kokkikilpailu Bocuse d’Or Europe vuonna 2022 Suomeen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokkimaajoukkue edustaa Suomea kansainvälisissä kokkikilpailuissa

Meillä on kunnia olla Suomen kokkimaajoukkue ry:n yhteistyökumppani. Joukkue edustaa Suomea esimerkiksi neljän vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. The Culinary Olympics -kilpailu järjestetään seuraavan kerran Saksassa vuonna 2020. Kokkijoukkue harjoittelee jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden valmentajien ohjauksessa. Kokit toimivat samalla koko Suomen ruokalähettiläinä.
 

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa antaa nuorille mahdollisuuden

Haluamme myös tukea nuoria, antaa heille mahdollisuuden oppia ja päästä eteenpäin urallaan. Tuemme alan opiskelijoiden koulutusta ja teemme yhteistyötä Haaga-Helian sekä ravintolakoulu Perhon kanssa.
 

Sauce Forum 2018 tuo ravintola-alan ammattilaiset Helsinkiin syyskuussa!

E.Ahlström on innolla mukana tukemassa Sauce Forum -tapahtumaa. Sauce Forum on kansainvälinen yhteisö, joka tuo yhteen ravintola-alan ammattilaiset keskustelemaan alan tulevaisuudesta ja nousevista ilmiöistä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä 1.-3.9. 2018. Sauce Forum on sekoitus festivaalia, konferenssia ja pop-up diningia. Helsingin Sauce Forumiin on jo tulossa lukuisia kansainvälisiä alan huippuja! Seuraa tulevaa tapahtumaa verkossa aihetunnisteella #sauce2018.
 

Foodcamp yhdistää ruoan ja taiteen Food & Art tapahtumassa

Pekka Terävän ja Riikka Kannaksen upea visio ruokailuun liittyvistä tapahtumista on saanut huikean suosion. Nyt jo viidettä kertaa Mäntässä toteutettavan Food & Art tapahtuman aikana pääset kokemaan ja maistamaan asioita ympäri kaupunkia. Tule mukaan kanssamme nauttimaan taiteesta, designistä ja kansainvälisestä ruoasta upeaan suomalaiseen miljööseen. Tutustu ohjelmaan ja hanki lippusi 23.-25.8.2018 järjestetäävään tapahtumaan.
 

Tuotteitamme voi ostaa myös jälleenmyyjiemme kautta:

  • MeiraNova (tutustu MeiraNovan kuvastoon täältä)
  • Wihurin Metrotukut
  • Pamark
  • Mixtec

Työvaatteet - erinomainen mahdollisuus erottautua

Oletko sinä Tampereen #kattausmestari? - Fastfood & Cafe & Ravintola messut 10.-11.10.2018 Tampere

Amko syksyn seminaari Helsingissä 23.10.