Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Vinkkilista tunnelman ja miljöön luomiseen


Tässä tunnelmataikureiden vinkit onnistuneeseen sisustusprojektiin.

1. Mieti, millaista tyyliä tai teemaa tavoittelet

Mieti, millaista tyyliä tai teemaa tavoittelet, miten erottaudut. Aloitamme keskustelun tältä pohjalta ja lähdemme sen jälkeen suunnittelemaan asiakkaalle sopivinta ratkaisua. Hyvään ruokaan, palveluun ja sisustukseen pätee sama sääntö: ennenkokemattomat elämykset muistetaan!

2. Mieti myös toiminnallisuutta!

Valitsemme asiakkaalle hänen toivomaansa tyyliin sopivat tuotteet ja materiaalit toiminallisuus huomioiden. Kuuntelemme asiakkaan toiveita tarkalla korvalla: vaikka räätälöimme jokaiselle hänen toiveidensa mukaisen ratkaisun, otamme aina suunnittelussa huomioon budjetin. Tuotteemme sopivat julkisiin tiloihin ja kestävän kovaakin käyttöä. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että huomioimme paloturvallisuuden, pinottavuuden, lian hylkimisen ja säänkestävyyden – ja jopa sen, että terassipöytä ei keiku!


3. Aloita suunnittelu mahdollisimman varhain

Tilaamme tuotteet jokaiseen projektiin suoraan tehtaalta. Keskimääräinen toimitusaika on 6–8 viikkoa. Siksi sisustusprojekti kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin meillä on käytössämme laajempi valikoima ja enemmän vaihtoehtoja.

4. Sisustus - rytmiä, luonnetta, lämpöä ja pehmeyttä

Viimeistele sisustus tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. Valaistus antaa rytmiä ja tunnelmaa tilaan, kun taas värit, tekstiilit ja sisustustuotteet tuovat lämpöä ja pehmeyttä. Oli tyyli tai teema mikä tahansa, tilan tulisi näyttää yhdeltä hyvin suunnitellulta kokonaisuudelta.


5. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse: me seuraamme trendejä puolestasi ja kokoamme myös kalusteet

Seuraamme jatkuvasti sisustusmaailman trendejä, etsimme aktiivisesti ideoita maailmalta ja haemme mielenkiintoisia kumppanuuksia. Teemme kovasti töitä, jotta juuri meiltä löytyvät myös parhaat sisustusuutuudet. Tässä tärkeässä asemassa ovat hyvät kumppaniverkostot ja yhteistyö suunnittelijoiden kanssa. Lisäpalveluina tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta ompelu-, kuljetus- ja kasauspalvelua. Kalusteisiin on tarvittaessa mahdollista hakea rahoitusta. Hankintojen keskittäminen yhteen osoitteeseen säästää aikaa ja rahaa, sekä antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ravintolan perustamisvaiheessa muihin toiminnan kannalta tärkeisiin asioihin.

Suunnitellaanko tilasi yhdessä?

Ota meihin yhteyttä, kun alat tekemään suunnitelmia, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat ravintolakalusteet, trendikkäimmät sisustuselementit ja toimivimmat kattaustarvikkeet. One-stop-shop ratkaisumme ovat monipuolisia ja saat kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta. Me olemme mukanasi koko projektin ajan ja varmistamme, että kaikki onnistuu aina loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Yhteystietomme löytyy täältä.

Toggle Nav
Ostoskori