Hyppää pääsisältöön

Tuotetietoa

Parasta pöytään, kätevintä keittiöön

Palvelemme horeca-alaa niin, että asiakkaamme saavat kaiken tarvitsemansa samasta paikasta. Luonnollisesti kilpailukykyiseen hintaan ja joustavasti.

Olemme rakentaneet tuotevalikoimamme niin, että se parhaiten vastaa nykyajan ruoanvalmistuksen ja tarjoilun erityisvaatimuksia, oli sitten kyseessä hotelli, ravintola, kahvila, huoltamokahvio, henkilöstöravintola, koulu, sairaala, lasten- tai vanhainkoti.

Tuotteittemme korkea laatu, pitkä käyttöikä, taattu saatavuus myös jatkossa, luotettavat valmistajat ja hyvä hinta-laatusuhde ovat arvoja, joihin voi luottaa ja jotka tuottavat asiakkaallemme lisäarvoa.

Toimintamme ohjenuorana on tarjota ja yhdessä asiakkaan kanssa etsiä paras mahdollinen ratkaisu asiakkaan kulloiseenkin hankintatarpeeseen. Kokenut ja ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme on tottunut kehittämään erilaisia vaihtoehtoja ja räätälöimään yksilöllisiä kokonaisratkaisuja. Näin toimien tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

E.Ahlström Oy on alansa johtava yritys Suomessa. Kannattaa siis tulla ensiksi E.Ahlströmille, kun olet hankkimassa keittiö- ja kattaustarvikkeita sekä kalusteita. Se säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, joten otathan yhteyttä, mikäli et löytänyt etsimääsi.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.