Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Verkkokaupassa huoltokatko torstaina 2.2.23 n. klo 16-17. Pahoittelemme häiriötä!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!


Oletko sinä innostunut ja monissa liemissä keitetty

Avainasiakaspäällikkö, julkishallinto

E.Ahlströmin tunnelmataikurit etsivät vahvistusta myyntitiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Varmistat ammattitaidollasi, että asiakkaamme onnistuvat omassa työssään, ja saavat toimituslupauksemme mukaisesti nopeaa ja sujuvaa palvelua. Olet osa 16 hengen timanttista myyntitiimiä.


Työpaikkakuvaus

Vastaat julkishallinnon avainasiakkaidemme asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa Suomessa. Tehtävän ytimessä on vahvistaa asiakkaidemme ja E.Ahlströmin menestystä; palvelujemme kasvua sekä tuotteiden myyntiä.

Varmistat omalla ammattitaidollasi, että asiakkaat onnistuvat omassa työssään luomaan mieleenpainuvia ravintolahetkiä omille asiakkailleen julkishallinnon ravintolasektorilla. Kehität ja toteutat yhdessä sovittua asiakasstrategiaa. Pidät tärkeänä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Sinulla on kommunikointi- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä kuunnella ja vaikuttaa.

Tunnet ravintolaliiketoiminnan kuin oman essun taskut ja sinulla on kokemusta myyntityöstä julkishallinnon asiakkaiden kanssa. Innostut trendeistä ja löydät ratkaisut asiakkaillemme toimittajiemme valtavasta valikoimasta ja palvelujen myyminen on sinulle myös tuttua. Sinulla on näyttöjä aikaisemmasta menestyksekkäästä myyntitehtävän hoitamisesta.

Vastaat tässä monipuolisessa tehtävässä sinulle nimettyjen julkishallinnon asiakkaiden myyntiprosessista kilpailutuksesta lopputoimitukseen.  Laadit hinnastoja, ja huolehdit asiakkaidesi tuote ja palvelukonsepteista. Teet päivittäin sujuvasti yhteistyötä sisäisten sidosryhmien, kuten hankinnan, markkinoinnin ja varaston kanssa.

Tehtävän sisältö tulee vielä muotoutumaan tekijän ja tiimin tarpeiden mukaiseksi.


Mitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä:

 • Osaat kuunnella asiakasta ja sinulla on kokemusta avainasiakaspäällikön työstä
 • Olet aikaansaava, tarkka ja itsenäinen tekijä
 • Tunnet julkishallinnon hankintalain
 • Sydämesi sykkii julkishallinnon tuotteiden ja palvelujen kehittämiselle
 • Osaat laatia kilpailutuksen ehtojen mukaisen tarjouksen
 • Ymmärrät roolisi kilpailutusten seurannassa
 • Olet tavoitteellinen myyntityössäsi ja seuraat budjettia
 • Sinulla on ajokortti ja olet valmis matkustamaan
 • Ymmärrät myynnin ja hankinnan välisen yhteistyön merkityksen valikoiman kehittämisessä
 • Olet joukkuehenkinen tiimipelaaja
 • Jaat kanssamme rakkauden Exceleihin ja käytät mielelläsi erilaisia IT-järjestelmiä
 • Sinulla on kykyä ja halua kehittää yrityksen myyntiprosesseja osana myyntitiimiä
 • Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus
 • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia
 • Sinulla on halua oppia uutta ja kehittää itseäsi

Haluamme, että viihdyt meillä

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn foodservice-toimialan houkuttelevimmassa yrityksessä. Olemme inspiroiva, modernisti ajatteleva ja sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä alan parhaiden osaajien ja kumppaneiden kanssa. Yrityksessämme on käytössä kattava työterveyshuolto ja lounas-, kulttuuri- sekä liikuntaedut. Lisäksi koko henkilöstömme on mukana bonusohjelmassa.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi, mutta viimeistään 11.12.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kristiina Haljala ke 30.11 klo 10.00- 13.00  ja pe 2.12 klo 8-10 puh. 040 451 6620

Toggle Nav
Ostoskori