Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

HUOM! Pe 27.1.23 asiakaspalvelumme ja Creative studiomme palvelee poikkeuksellisesti klo 15 asti.

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!


Oletko sinä innostunut ja monissa liemissä keitetty

Ostaja


E.Ahlströmin tunnelmataikurit etsivät vahvistusta hankintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Varmistat ammattitaidollasi, että asiakkaamme onnistuvat omassa työssään ja saavat toimituslupauksemme mukaisesti nopeat ja sujuvat toimitukset. Tukenasi toimii viiden hengen timanttinen hankintatiimi. 

 

Vastaat tässä monipuolisessa tehtävässä sinulle nimettyjen tavarantoimittajien tilausprosessista ostoehdotusten käsittelemisestä laskutukseen, sekä huolehdit tuotevalikoimasi ajantasaisuudesta ehdottamalla valikoimiimme uutuuksia ja poistamalla hitaasti kiertäviä varasto-ohjelmasta. Lisäksi laadit hinnastoja, ja huolehdit tavarantoimittajiesi tuotteiden varastoarvosta sekä toimitusvarmuudesta. Teet päivittäin sujuvasti yhteistyötä eurooppalaisten tavarantoimittajiemme ja sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, markkinoinnin ja varaston kanssa. Tehtävän sisältö tulee vielä muotoutumaan tekijän ja tiimin tarpeiden mukaiseksi.


Me E.Ahlströmillä luomme hyviä hetkiä ja mieleen jäävää tunnelmaa ravintoloihin ja hotelleihin Suomessa.  Ainutlaatuinen tarjontamme kattaa käyttötavaroita, sisustusratkaisuja ja palveluita asiakaskokemuksen kirkastamiseen. Luomme 400 brändimme portfoliosta tunnelmia ja kokonaisia ravintoloita sisustussuunnittelusta lopputoimitukseen yli 10 000 asiakkaallemme. Olemme foodservice-alan markkinajohtaja käyttötavaroissa, toimivan johdon omistama tukku ja maahantuoja, jolla on 109-vuoden kokemus sekä jatkuva halu kehittyä vieläkin paremmaksi. Työlläsi on suuri merkitys E.Ahlströmin uniikin ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen mahdollistamisessa.

 

Sinulla on näyttöjä aikaisemmasta menestyksekkäästä ostotehtävien hoitamisesta. Parhaiten työssäsi onnistut, kun:

  • ymmärrät valikoimanhallinnan näkökulman työssäsi ja sinulla on kokemusta ostajan työstä
  • olet aikaansaava, tarkka ja itsenäinen tekijä
  • jaat kanssamme rakkauden Exceleihin ja käytät mielelläsi erilaisia IT-järjestelmiä
  • osaat hallita varastonarvoasi tavoitteellisesti
  • tiedostat työsi merkityksen tukkukaupan menestyksessä
  • sinulla on kykyä ja halua kehittää yrityksen ostotoimintaa osana hankintatiimiä
  • sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus
  • puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia
  • sinulla on halua oppia uutta ja kehittää itseäsi

 

Haluamme tarjota sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn foodservice-toimialan houkuttelevimmassa yrityksessä. Olemme inspiroiva, modernisti ajatteleva ja sujuvaliikkeinen tukku, maahantuoja ja suunnittelutalo. Pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä alan parhaiden osaajien ja kumppaneiden kanssa. Yrityksessämme on käytössä kattava työterveyshuolto ja lounas-, kulttuuri- sekä liikuntaedut. Lisäksi koko henkilöstömme on mukana bonusohjelmassa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@eahlstrom.fi, mutta viimeistään 14.8.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toggle Nav
Ostoskori