Esiliina ja essu ammattikäyttöön - E.Ahlström

Essut ja esiliinat

Esiliinat ravintola-alan ammattilaisille

Ammattikäyttöön suunniteltuja esiliinoja, puoliessuja ja suutarinessuja löytyy verkkokaupastamme useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Kun valitset ravintolatyöntekijöiden esiliinat ravintolasi tyyliä mukaillen, viestit samalla koko ravintolan fiilistä. Autamme mielellämme essujen valinnassa!

Outlet-tuote -50%

Nahkahihnat ruskea

Tuotekoodi:
71204
12,88 €
25,75 €
(15,97 € sis. 24% ALV )

Esiliina ammattikäyttöön

Ravintolan arjessa esiliina on tuttu näky, sillä essuja käyttävät kaikki ravintolatyöntekijät, niin kokit kuin tarjoilijatkin. Riippumatta siitä, mikä on roolisi ja millaisessa ravintolaympäristössä työskentelet valikoimastamme löytyvät esiliinat kaikille ravintola-alan ammattilaisille - ravintoloissa, baareissa, bistroissa ja kahviloissa. Jos et ole varma millaiset esiliinat ravintolaasi kannattaa valita, ammattilaisemme antavat mielellään vinkkinsä oikeanlaisten essujen valintaan.

Essut tarjoilijoille ja kokeille

Kun valitset ravintolan tarjoilijoiden ja kokkien essuja, kiinnitä huomiota paitsi esiliinan toiminnallisuuteen ja materiaalin kestävyyteen myös esiliinan malliin. Tarjoilijan esiliinaksi voi sopia hyvin vyötärölle solmittava, taskullinen puoliessu kun taas keittiön puolella kestävästä materiaalista valmistettu suutarinessu auttaa parhaiten suojaamaan vaatteita roiskeilta.

Esiliinojen materiaalivaihtoehtoja löytyy monia erilaisia: nahkaesiliinassa on oma autenttinen leimansa, kun taas puuvillassa on miellyttävän pehmeä, luonnonläheinen tuntu. Essumallistostamme löytyy myös rentoa denim-ilmettä sekä minimalistista tyyliä hienostuneilla yksityiskohdilla höystettynä – ammattilaisten esiliinat eivät siis suinkaan ole tylsiä vaan trendikkäitä ja mukavia käyttää!

Esiliinat ravintolalle räätälöidyllä ilmeellä

Ravintolatyöntekijöiden esiliinat kuten muutkin työvaatteet auttavat asiakasta tunnistamaan kuka kuuluu ravintolan henkilökuntaan. Jos lisäksi personoit ravintolatyöntekijöiden esiliinat juuri oman ravintolasi ilmeen mukaisiksi – vaikkapa logobrodeerauksella – tiimistäsi välittyvä ammattitaitoinen ja yhtenäinen kuva erottuu upeasti. Kysy lisää essujen räätälöintimahdollisuuksista henkilökunnaltamme!

Katso kaikki työvaatteet

EAhlström värikkäät lautaset

Trendikäs syyskattaus

Kokkaa kotona kuin ammattilainen