Kokkitakit naisille ja miehille

Kokkitakit

Kokkitakki saa tuntua ja näyttää hyvältä

Parhaimmillaan kokkitakki on sellainen, ettet halua työpäivän päätyttyä ottaa sitä pois. Pitkän linjan ravintola-alan ammattilaisina tiedämme, miltä hyvät työvaatteet tuntuvat. Kokkitakin valinnassa on tärkeää huomioida sekä toiminnallisuus että ajanmukainen, mutta aikaa kestävä suunnittelu. Tunnemme myös tuotteidemme tarinan ja tiedämme missä valikoimamme vaatteet on tehty. Autamme mielellämme valinnassa!

Kokkitakit kaikkiin tilanteisiin, miehille ja naisille

Valikoimastamme löytyy kokkitakkeja sekä miesten että naisten malleissa, useissa väreissä ja eri hihapituuksilla. Unisex-malliset kokkitakkimme sopivat leikkaukseltaan sekä naisille että miehille. Kotimaisesta Medanta Flex -materiaalista valmistettu kokkitakki on paitsi tyylikäs, myös joustava ja ryhdikäs käytössä. Tämä Suomessa suunniteltu, tekninen materiaali hengittää ja päästää kosteuden lävitseen, joten se tuntuu myös iholla miellyttävältä. Antimikrobinen käsittely puolestaan auttaa estämään bakteerien leviämisen toimien erinomaisena apuna hygieniatason ylläpitämisessä. 

Suomessa suunnitellut RAFLA by Touchpoint -kokkitakit ovat sekä toiminnallisia, kestäviä, ekologisia että trendikkäitä. Työvaatemallisto on syntynyt lahjakkaiden suunnittelijoiden ja ammattilaiskokin yhteistyönä, minkä ansiosta kokkitakki on juuri niin mukava, että et ehkä halua riisua sitä pois työpäivän päätteeksi. Toisaalta sinun ei välttämättä tarvitsekaan, sillä nämä kokkitakit ovat katu-uskottavia ja moderneja ja silti laitospesun kestäviä. Vaikka mallisto on kehitetty vastaamaan rennomman ja rouheamman ravintolamaailman tarpeita, valikoimasta löytyy hyviä vaihtoehtoja myös perinteisempään ravintolaympäristöön. 

Ekologiset ja kestävät kokkitakit ravintolaan

Lähes kaikki mallistomme kokintakit ovat laadukasta laitoshuollon kestävää työvaatemateriaalia. Öko-Tex-sertifikaatti takaa, että vaatteet ovat testatusti turvallisia, eivätkä sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, väriaineita tai raskasmetalleja. RAFLA-kokkitakkien ekologisuus näkyy kierrätysmateriaalien, sertifioitujen Ecolabel- ja SecondLife -kankaiden sekä luomupuuvillan hyödyntämisenä. Kankaita etsitään mm. teollisuuden ylijäämävalikoimasta ja materiaalina voidaan käyttää mm. kierrätyspulloja. Malliston kokintakit ja muut työvaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu lähialueilla. 

Personoidut kokkitakit erottuvat

Kokkitakit ja työvaatteet ovat saatavilla myös yrityksen oman ilmeen mukaan personoituna. Mieti, mitä haluat vaatteilla viestiä – kokintakkiin lisätty painatus tai brodeeraus, ravintolan logo tai muu kuvio on erinomainen mahdollisuus erottautua ja kertoa asiakkaille millaisesta ravintolasta on kysymys. Isompiin projekteihin voimme myös toimittaa päämieskumppaneidemme kanssa räätälöityjä design-mallistoja. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Varaa aika kokkitakkien sovitukseen

Työvaatteiden sovitukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Näin varmistat, että jokainen työntekijä saa juuri itselleen oikean kokoiset työvaatteet. Valmisvaatemalliston toimitusajat ovat noin 1-4 viikkoa. Erilaiset asiakkaalle räätälöidyt painatukset ja brodeeraukset vaikuttavat toimitusaikaan. Kun kokkitakkien hankinta on sinulle ajankohtaista, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä henkilökunnallesi sopivat vaatteet. Kokkitakkien sovittaminen ennen ostopäätöstä kannattaa aina, ja meiltä löytyykin mallit kaikista tuotteistamme. Ota yhteyttä niin varataan aika kokkitakkien sovitukseen!

 

Varaston tyhjennysmyynti!

glögimukit ravintolaan ahlström

Mukit ja lasit glögikauteen