Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kotimaista osaamista verkostossamme


Helmikuu 2022

Vietämme toukokuussa yrityksemme 109-vuotisjuhlaa. Kun helsinkiläisen kirvesmiehen poika Einar Ahlström perusti lasi- ja posliinikaupan Fredrikinkadulle vuonna 1913, hänellä ei ollut rahaa eikä koulutusta. 22-vuotiaalla miehenalulla oli kuitenkin rutkasti rohkeutta ja vahva visio laadukkaiden tuotteiden tukkukaupasta.

Tätä Einarin aloittamaa tarinaa jatkamme yhä. Yrityksellä on ollut monia vaiheita, mutta se on aina voinut parhaiten, kun sillä on ollut kasvolliset omistajat. Tämän päivän yrittäjyys vaatii rohkeutta, luovuutta, tavoitteellisuutta ja palvelevaa tekemistä.

Ketterät kumppanit

Kun valikoimme uusia tavarantoimittajia verkostoomme, selvitämme aina myös kotimaiset vaihtoehdot, joilla usein on tarjota ketteriä ja nopeita räätälöitävissä olevia ratkaisuja. E.Ahlström on kautta vuosien ollut kumppani monelle pienelle perheyritykselle ja yksinyrittäjälle. On hienoa, että voimme tehdä yhteistyötä näiden mikroyritysten kanssa ja kehittää sekä edesauttaa käsityöperinteiden säilymistä Suomessa.


Mittatilausta ja räätälöintiä

Valikoimamme rakentuu pitkälle siitä, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toivovat. Kun yrityksellä on näin pitkä historia kuin meillä, löytyy verkostostamme lähes aina sopiva tekijä tuotteen valmistamiseen. Monet kumppanimme suunnittelevat ja tekevät tuotteensa alusta loppuun asti itse. Kuten esimerkiksi:

  • Puuseppämme nikkaroivat lähes kaikkea leikkuulaudoista ja laatikoista aina sohviin ja pöytiin asti.
  • Metalliosaajiltamme saat mittatilaustyönä erilaiset terriini- ja runebergintorttuvuoat sekä persoonalliset telineet esillepanoa varten.
  • Muovin työstön ammattilaisemme loihtivat kuvut, korotukset ja kauniit laatikot kestävään ja pitkäikäiseen käyttöön.
  • Valikoimastamme löydät myös Suomessa valmistettuja astioita ja laseja, sohvia ja valaisimia sekä kattiloita ja muita keittiötarvikkeita.
  • Verhoilijamme voivat entisöidä ja kunnostaa kalusteesi ja antaa niille uuden elämän.
  • Ja siinäkin voimme auttaa, kun haluat viestiä työvaatteillasi kotimaista suunnittelua tai lähivalmistusta!

Menestystä ja hyvinvointia kaikille

E.Ahlströmin kautta vaikutamme osaltamme suomalaiseen ravintolakulttuuriin ja siihen, millaisia tunnelmia hotelleissa ja ravintoloissa on. Haluamme tarjota niin hyviä ratkaisuja, että niiden avulla voit hurmata omat asiakkaasi. Kun ravintolat ja yritykset menestyvät, se luo lisää työtä ja hyvinvointia koko Suomelle. Kiitos kuuluu asiakkaillemme, joiden kanssa yhdessä olemme voineet kehittyä ja kasvaa.Seuraamme ahkerasti alan ilmiöitä ja trendejä. Tänä päivänä täytyy tuntea myös vastuuta siitä, millaisia tuotteita markkinoilla on. Kotimainen ja vastuullinen tuotanto ja käsityö ovat yhä useammin esille nousevia arvoja astioissa ja kalusteissa. Tuotteiden alkuperällä ja tarinoilla on aina ollut ravintolassa merkitystä.

 

Kuvat: Vaja Finland, Luna by Pekka Terävä

Toggle Nav
Ostoskori