Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

26483

Connect Beam -lautanen syvä ø 28 cm

Nimi 2
coupe, pystyraita koriste
Schönwaldin syvä Connect Beam -lautanen (ø 28 cm) on kauniilla reunakuvioinnilla muotoiltu lautanen, jonka klassinen valkoinen väri ja muoto tuovat kattauksiin eleganssia. Lautanen on kestävästä posliinista, ja voidaan pestä astianpesukoneessa sekä käyttää mikrossa.
(sis. 24% ALV) <span class="price">34,64 €</span> 42,95 €
34,64 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
34,64 €
Ei saatavilla varastosta
Tilaustuote, vain kirjaantuneille. Saatavilla tilauksesta arviolta 08.08.2024
Tuotenumero
26483
Pituus
28 cm
Leveys
28 cm
Korkeus
5 cm
Nettopaino
0,73 kg
Pakkauskoko
6
GTIN
4018082504145
Schönwaldin syvä Connect Beam -lautanen (ø 28 cm) on kestävä ja klassinen lisä ravintolan astiavalikoimaan. Lautanen on suunniteltu kestämään päivittäistä ravintolakäyttöä, joten se on erinomainen valinta kiireisiin ravintoloihin.

Lautanen on valmistettu korkealaatuisesta posliinista, joka tekee siitä konepesua ja mikroaaltouunia kestävän. Lautasen valkoinen väri ja pystyraitainen kuviointi reunoilla tuovat ripauksen eleganssia kattauksiin, tehden siitä täydellisen sekä rentoon että muodolliseen ruokailuun.

Connect Beam -lautanen on lisäksi pinoutuva ja sillä on kevyt rakenne, joten sen käsittely on helppoa. Lautanen on luotettava valinta ravintoloihin, jotka haluavat klassista muotoilua pienillä yksityiskohdilla.
Lisätietoja
Brändi Schönwald
Mikronkestävä kyllä
Konepesunkestävä kyllä
Elintarvikekäyttöön soveltuva kyllä
Tuotesarja Connect Beam
Muoto coupe
Materiaali posliini
Saman tuotesarjan tuotteita:
Toggle Nav
Ostoskori