Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Sisustusratkaisut ravintolaan

Markkinoiden kattavin valikoima ravintolakalusteita ja valaisimia

Tarjoamme sinulle yhdessä Restatopin kanssa markkinoiden kattavimman valikoiman ravintolakalusteita ja valaisimia. Yhteistyökumppanillamme Restatopilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ravintoloiden sisustamisesta, mikä näkyy myös heidän mallistonsa monipuolisuudessa sekä ammattitaidossa Suomen johtavana ravintolasisustajana.

Restatopin mallisto muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjonnan designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin. Kaikki kalusteet verhoillaan julkitilakäyttöön suunnitelluilla paloturvallisilla kankailla. Sekä valaisimiin että kalusteisiin on saatavana laaja valikoima eri väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja – näin saamme luotua juuri sinun ravintolasi tyyliin ja konseptiin sopivan kokonaisuuden.


The Ballroom, Botta Events, Helsinki | Kuva: Matias Jurvanen

Ravintolakalusteet ravintolasi tyyliin ja konseptiin

Ravintolakalusteet tai kokonainen ravintolan sisustussuunnittelu – meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun! Kun ravintolasi kaipaa ravintolapöytiä, tuoleja, baarituoleja tai terassikalusteita, ota meihin yhteyttä. Yhdessä Restatopin kanssa pystymme tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen ravintolauudistuksen aina kalusteista kattaukseen!

Teemme yhteistyötä monien sisustussuunnittelijoiden kanssa ja tarjoamme laajasta valikoimastamme juuri sinun ravintolasi tyyliin ja konseptiin sekä määriteltyyn budjettiin sopivat ravintolakalusteet. Tarjoamme myös räätälöityjä kalusteratkaisuja, kuten kiintokalusteita, metrisohvia ja ravintolapöytiä.

Sisustamme kaiken kokoisia ravintoloita, kahviloita sekä hotelleja. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ravintolakalusteiden hankinnasta!

Ravintolan valaistus

Valaistus on merkittävä osa ravintolan tunnelman luontia. Restatopilla työskentelee oma valaisintiimi, jolla on yhteensä yli 30 vuoden kokemus valaisinmyynnistä sekä laaja osaaminen myös räätälöityjen valaisimien toteutuksesta. Mallistostamme löydät monipuolisen valikoiman eri kokoisia ja tyylisiä riippuvalaisimia, seinävalaisimia sekä pöytävalaisimia. Useista valaisimistamme on saatavilla useita koko- ja värivaihtoehtoja.


Sokos Hotellin näyttävä riippuvalaisin toteutettiin mittatilaustyönä suunnittelijan suunnitelmien pohjalta.

Original Sokos Hotel Kupittaa, Turku | Kuva: Jenny Paalijärvi

Mittatilauskalusteet ja räätälöidyt sisustusratkaisut

Kauttamme saat kalusteet ja valaisimet myös mittatilaustyönä suunnitelmasi pohjalta valmistettuna. Ravintolassa tällaisia kalusteita ovat usein kiintosohvat, baaritiskit, lounaslinjastot, astiapalautuspisteet ja muut erikoiskalusteet. Räätälöimme tällaiset tuotteet aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti – näin varmistetaan, että lopputulos on juuri se mitä on tilattu. Autamme tarvittaessa oikeiden materiaalien, rakenteiden ja valmistustapojen valinnassa, jotta mittatilaustuotteesta saadaan tarkoitukseensa sopiva. Ota yhteyttä, niin toteutetaan sinun uniikki suunnitelmasi!

Kaikissa ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilakäytön vaatimat ominaisuudet. Tuotteet voidaan verhoilla valmistajan omilla, käyttötarkoitukseen sopivilla kankailla, tai voit valita kankaan myös omista verkostoistasi. Kaikki tarjoamamme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti; kalusteiden väri voidaan määritellä täysin toiveittesi mukaisesti.

Tule tutustumaan kalusteisiin ja valaisimiin Creative Studiolle

Creative studiomme Vallillassa toimii erinomaisena inspiraationa, kun suunnittelet ravintolan sisustusta. Creative studiolta löydät laajan valikoiman Restatopin kalusteita ja valaisimia. Varaa aika Creative studiolla käyntiin!


Kuvat: Scandic Hotels, Matias Jurvanen, Jenny Paalijärvi

Toggle Nav
Ostoskori