Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Sisustusratkaisut ravintolaan


Ravintolakalusteet tai kokonainen ravintolan sisustussuunnittelu - meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun! Kun ravintolasi kaipaa ravintolapöytiä, tuoleja, baaritiskin tai vaikkapa uudet verhot, ota meihin yhteyttä. Kauttamme saat myös sisustussuunnittelupalvelun.

Teemme yhteistyötä monien sisustussuunnittelijoiden kanssa ja tarjoamme 200 brändin valikoimasta juuri ravintolan tyyliin ja konseptiin sekä määriteltyyn budjettiin sopivat ravintolakalusteet. Tarjoamme myös räätälöityjä kalusteratkaisuja, kiintokalusteet, tekstiilit, tapetit ja somisteet. Sisustamme kaiken kokoisia ravintoloita, kahviloita sekä hotelleja.

Creative studiomme Helsingin Vallilassa toimii erinomaisena inspiraationa, kun suunnittelet ravintolan sisustusta.


Ravintolakalusteet ja sisustusratkaisut ammattikäyttöön

Saat kauttamme astioiden ja keittiövälineiden lisäksi koko ravintolan kalusteet, valaisimet, verhot sekä sisustus- ja somistustuotteet. Valikoimastamme löydät oikeat kalusteet ja somisteet kaikkiin sesonkeihin ja vuodenaikoihin, terassikalusteita unohtamatta. Valikoimamme on jatkuvasti ajan tasalla, sillä seuraamme aktiivisesti uutuuksia ja trendejä maailmalla.

Projektinhallinnan asiantuntijamme auttavat sinua ideoimaan elämyksiä omille asiakkaillesi, toiminnallisuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. Ota meihin yhteyttä, kun alat tekemään suunnitelmia, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat ravintolakalusteet, trendikkäimmät sisutuselementit ja toimivimmat kattaustarvikkeet. One-stop-shop -ratkaisumme ovat monipuolisia ja saat kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta. Me olemme mukanasi koko projektin ajan ja varmistamme, että kaikki onnistuu aina loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Tutustu sisustustrendeihin!

Räätälöityjä sisustusratkaisuja

Ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilankäytön vaatimat ominaisuudet. Tuotteet voidaan verhoilla valmistajan omilla, käyttötarkoitukseen sopivilla kankailla, tai voit valita kankaan myös omista verkostoistasi. Kaikki tarjoamamme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti; kalusteiden väri voidaan määritellä täysin toiveittesi mukaisesti. Muut viimeistelyt, kuten korkeus, käsinojat, kädensijat tai koristeleikkaukset, voit valita sisustuksen ja omien mieltymystesi mukaisesti.

 

Kalusteet on luokiteltu eri ryhmiin toiminnallisuuden mukaan. Löydät terassikalusteet, ravintolatuolit, säilytyskalusteet ja valaisimet omien otsikoiden alta.


Toggle Nav
Ostoskori