Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Lautaset

Lautaset

Tuotteet 1-36 / 1349

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 1349

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Ravintolan lautaset

Varma ammattilaisen valinta on posliinilautanen. Posliinilautaset ovat kestäviä ja keveitä. Ravintolakäyttöön tarkoitetut posliinilautaset lasitetaan vähintään kaksi kertaa. Timantinluja lasite tekee lautasesta myös hygieenisen ja kovaa kulutusta ja pesua kestävän. Posliinilautasissa on lukuisia väri-, malli- ja kokovaihtoehtoja täysin mustasta aina puhtaan valkeaan asti. Osa valikoimamme posliinilautasista voidaan myös räätälöidä ravintolan omalla logolla tai kuvalla. 

Valikoimamme posliinilautaset tehdään muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Euroopassa paikallisesta raaka-aineesta.

Ravintolalautasten valikoima laajenee huomattavasti kun mukaan otetaan myös keramiikasta tehdyt lautaset. Keraamisiin astioihin saadaan upeita kuoseja, kiinnostavia värejä ja erikoisempia lasitteita.

Elegantti valkoinen lautanen sopii ravintolassa arkeen ja juhlaan, ja annos pääsee lautasella kauniisti oikeuksiinsa. Myös lautasen kuviointi tai persoonallisempi väritys luo annokselle upean kehyksen ja ilmentää samalla ravintolasi uniikkia tyyliä.
Harva ravintola tarjoaa koko menun samalta astiasarjalta. Kattauksesta tulee asiakkaalle mielenkiintoisempi, kun eri astiasarjojen lautasia yhdistellään keskenään.

Näin valitset lautaset ravintolaan

  • pohdi, minkälaista ruokaa tarjoat ja mistä. Lautasen koon valintaan vaikuttaa ravintolan ruokalistan lisäksi myös ravintolapöytien koko. Varmista, että saat pöydälle mahtumaan koko katteen
  • lautasen koolla hallitset myös hävikkiä
  • mieti lautasten säilyttämismahdollisuutta: suorareunaiset chef’s platet ovat näyttäviä, mutta vievät säilytyksessä normaalia enemmän tilaa
  • muista myös tarkistaa pesupakit: onnistuuhan ravintolasi lautasten pesu helposti?
  • posliinilautanen on yleensä keraamista lautasta kevyempi vaihtoehto. Jos kuljetusmatkat ovat pitkiä, mieti myös lautasten siirtelyä ja kuljettamista
  • lautasella viestit ravintolan tyyliä ja tunnelmaa asiakkaalle hyvin vaivattomasti.

Tule Creative studiollemme suunnittelemaan ravintolasi kattaukset ja valitsemaan Suomen laajimmasta astiavalikoimasta juuri sinun ravintolaasi sopivat lautaset!

Kierrätyslautaset - tutustu AINIA®-kiertotalouspalveluun

Kun ravintolasi lautaset tulevat käyttöikänsä päähän, toimita ne meille. Kierrätämme vanhat astiat joko rakennusmateriaalien raaka-aineeksi tai uudelleen käyttöön. AINIA®-kiertotalouspalvelun ja AINIA®-innovaation avulla voimme ennallistaa vanhat ja kuluneet lautaset uuden veroisiksi. Tunnistat ennallistamiseen sopivat lautaset verkkokaupassamme AINIA®-merkistä. Ennallistetuja AINIA®-lautasia voit ostaa verkkokaupastamme tavallisten lautasten tapaan. 

Toggle Nav