Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Pintinox

Pintinox

Pintinoxin aterinvalikoimasta löydät sekä perinteisiä, että näyttäviä kivipestyjä aterimia. Italialainen Pintinox on Giacomo Pintin perustamana vuodesta 1929 lähtien vaalinut erinomaista metallinkäsittelytaitoa. Pintin pienestä tehtaasta yhdeksi tehokkaimmaksi teräsaterimien tuottajaksi kasvanut Pintinox kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia menetelmiä, kuten kivipesun, jolla Pintinoxin aterimille saadaan mattapintainen ilme. Nämä laadukkaat ja näyttävät aterimet sopivat monipuolisesti eri kattauksiin ja luovat kauniita yksityiskohtia esillepanoihin.

Tutustu valikoimamme eri tyylisiin Pintinox haarukoihin, lusikoihin ja veitsiin sekä käytännöllisiin erikoisaterimiin ja tarjoiluottimiin. Palace-sarjasta löydät klassiset aterimet, kun taas Settecento- ja Bernini-sarjasta koristeellisemmat teräsaterimet. Palace Stonewashed -sarjan kivipestyjä aterimia on jopa neljässä eri värissä, Hive-aterimissa ihastuttaa sen sijaan tyylikkäät eriväriset varret yhdistettynä kivipestyyn teräspäähän. Olipa aterintarpeesi millaiset tahansa – Pintinox tarjoaa ravintolasi tyyliin sopivat.

Tuotteet 1-36 / 270

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 270

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori