Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Duralex

Duralex

Ranskalaisen Duralexin lasituotteet ovat tunnettuja niiden ainutlaatuisesta lämpökäsittelystä valmistusprosessin aikana, joka takaa lasin erinomaisen kestävyyden. Nämä kestävät lasit ovat tehty karkaistusta lasista ja sietävät koviakin iskuja sekä suuria lämpötilanvaihteluita, joten ne sopivasti loistavasti jatkuvaan käyttöön.

Duralexin lasit ilahduttavat käytössä vuosikymmenten ajan ja ovat täysin kierrätettäviä. Lisäksi Duralex pyrkii jatkuvasti pienentämään tuotantonsa hiilijalanjälkeä valitsemalla ympäristöystävällisempiä menetelmiä. Tämä ympäristöteko ja pitkäikäisyyteen painottuvat tuoteominaisuudet peilaavat yrityksen arvoja, sillä sen toiminnan ytimessä on vastuullisuuden edistäminen.

Duralexin Picardie-, ja Prisme -sarjasta löydät ajattomat juomalasit, jotka eivät pienestä kolhiinnu. Lys Carre -sarjan lasikulhot kansineen toimivat mainiosti käytännölliseen ruuan säilömiseen. Jälkiruuat sen sijaan näyttävät vielä herkullisemmalta tarjoiltuna kauniilta Paris-lasilautaselta.

22 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

22 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori