Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kulhot

Kulhot

Tuotteet 1-36 / 934

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. stonecast-kulho-2-4-l-1
  Stonecast-kulho 2,4 l
  (sis. 24% ALV) <span class="price">30,03 €</span> 37,24 €
  30,03 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  30,03 €
 2. stonecast-kulho-kolmio-37-cl-1
  Stonecast-kulho kolmio 37 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">22,37 €</span> 27,74 €
  22,37 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  22,37 €
 3. shiro-kulho-1-l-o-19-cm-1
  Shiro-kulho 1 l, ø 19 cm
  (sis. 24% ALV) <span class="price">18,66 €</span> 23,14 €
  18,66 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  18,66 €

Tuotteet 1-36 / 934

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kulhot

Keittokulho, jälkiruokakulho, aamiaiskulho, jäätelökulho, liemikulho – ravintolakattauksen tukipilari on monipuolinen kulho, joka soveltuu kaikkiin tarkoituksiin ja tilanteisiin. Astiahankintoja tehdessä kannattaakin valita annoskulho, joka sopii ravintolan koko kattaukseen, sillä silloin astia pääsee käyttöön kaikista tehokkaimmin. Moneen astiasarjaan kuuluu useita erikokoisia annoskulhoja.

Dippikipot jaettaville annoksille ja pienille määrille

Annoskulhojen lisäksi kattauksen pieni, mutta tärkeä astia on dippikulho. Dippikippojen koolla, muodolla ja väreillä voi leikitellä ja piristää yksiväristä kattausta. Dippikippojen ja kulhojen tarve lisääntyy huomattavasti, jos ravintolassa tarjotaan jaettavia annoksia.

Tarjoilukulhot – väriä ja näköä kattauksiin  

Tarjoilukulholla on monta tärkeää tehtävää kattauksessa. Siksi ei ole yhdentekevää, minkälaiset tarjoilukulhot valitset ravintolaasi tai buffetkattaukseen. Laadukkaasta ja hyvin suunnitellusta tarjoilukulhosta asiakkaan on helppo annostella ruoka omalle lautaselle. Mieti kulhojen käyttötarkoitusta ja hanki riittävän kokoisia kulhoja reilusti. Esimerkiksi buffapöydässä tarjoilukulhojen koolla on iso vaikutus sekä laatuun, hävikinhallintaan että asiakaskokemukseen ja kiertonopeuteen. Ravintolapöydässä tarjoilukulhojen tulee tuoda ruoka parhaalla mahdollisella tavalla esiin ja sopia tyyliin ja kattaukseen. Tarjoilukulhoilla saat myös leikiteltyä: käytä värejä, erikoisen muotoisia kulhoja ja erilaisia materiaaleja korostamaan tiettyjä tuotteita tai kiinnittämään asiakkaan katseen esimerkiksi noutopöydässä. 

Toggle Nav