Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Aterimet

Aterimet

Tuotteet 1-36 / 768

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 768

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Valitse aterimet ravintolaan huolella

Aterimet vaikuttavat ravintolakokemukseen siinä missä lautanen tai viinilasikin. Aterimien rooli ruokailukokemuksessa on jopa isompi kuin moni ajattelee. Miltä haarukka tuntuu kädessä ja suussa, onko veitsi tasapainoinen ja onko tuntu laadukas? Aterimilla voi jopa vaikuttaa ruoan makuun sekä siihen, miten arvokkaana asiakas annoksen tuntee.

Kun valitset haarukoita, veitsiä, lusikoita ja erikoisaterimia ravintolaasi, mieti minkälainen kattaus ravintolassasi on: katetaanko aterimet valmiiksi pöytään, sijoitetaanko ne aterinruukkuun tai -purkkiin vai ottaako asiakas ne aterintelineestä linjastosta?

Kestävät ravintolan aterimet – materiaalina teräs

Ammattikäyttöön soveltuvat aterimet valmistetaan yleensä 18/10- ruostumattomasta teräksestä, joka takaa niille parhaan mahdollisen suojan ruostumista vastaan. Mikäli aterimilta edellytetään magnetisoivaa ominaisuutta, käytetään 18/0-terästä, eli kromiterästä. Siinä ei ole lisänä nikkeliä antamassa parasta mahdollista ruostesuojaa, mutta se mahdollistaa laitoskeittiöissä magnetismiin perustuvan aterinten automaattisen käsittelyn. Näin aterinten pesu astianpesulinjastossa helpottuu.

Aterimet voivat olla myös käsiteltyjä, kuten kivipestyjä. Mattapintaiset haarukat ja veitset ovat normaalia ruostumatonta terästä, mutta pinnoitus tekee niihin kauniin himmeän kiillon tai upean kultauksen. Samaa menetelmää käytetään esimerkiksi mustissa, kuparisissa tai kullatuissa aterimissa.
Kuviolliset aterimet tai koristellut aterimet tuovat kattaukseen lisää katsottavaa. Taotut, raidalliset tai koristellut aterimet lisäävät elämyksellisyyttä. 

Aterinsarjat ammattikeittiöiden vaativiin tarpeisiin

Valikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia ja moninaisia tarpeita. Aterimien kohdalla laatu ja ammattikäyttöön soveltuvuus tarkoittaa parhaiden materiaalien takaamaa ensiluokkaista ruostesuojaa, laadukasta viimeistelyä, tarkoitukseen sopivaa muotoilua sekä varmuutta tuotteen saatavuudelle myös vuosien päästä.

Aterinten valinta

Olipa ravintolasi fine dining, bistro, liikenneasema, lounaskahvila, sairaala, jakelukeittiö, päiväkoti tai catering löydät varmasti tyyliin sopivat aterimet laajasta valikoimastamme. Tule Creative studiollemme suunnittelemaan kattauksesi ja valitsemaan ravintolaasi sopivat aterimet!

Erikoisaterimet

Löydät meiltä myös ravintolan vaativiin tarpeisiin sopivat erikoisaterimet. Laadukkaat pihviaterimet palvelevat käytössä pitkään. Valikoimastamme löydät niin klassiset rosteriset pihviaterimet kuin tyylikkäät puukahvaiset pihviveitset ja -haarukat.  Pehmeän juuston ja kovan juuston juustoveitsien sekä persoonallisten voiveitsien lisäksi saat meiltä eri sesonkien tärkeät erikoisvälineet äyriäisille: rapuveitset, osteriveitset, hummerihaarukat ja hummeriveitset. Myös etanahaarukat ja etanapihdit löydät valikoimastamme. 

 

Yksityisasiakas, osta aterimet kuluttajakaupastamme.

Toggle Nav
Ostoskori