Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Kertakäyttöastiat ja kääreet

Kertakäyttöastiat ja kääreet

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kertakäyttöastiat ja kääreet

Verkkokauppamme kertakäyttöastioiden valikoimasta löydät varmasti sopivat astiat take away ja street food -annoksille. Monet kertakäyttöastiamme ovat ekologisia ja 100 %:sti biohajoavia ja ne näyttävät tyylikkäiltä myös juhlavammissa catering-tilaisuuksissa. Tuotteiden käyttö on miellyttävää, sillä ne hylkivät rasvaa ja ovat vedenkestäviä. Tuotteista on saatavilla useita eri kokoja ja malleja, jotka sopivat niin fingerfoodin, keittojen kuin annosten tarjoiluun.

Vahapaperi suojaamaan tuotteita

Vapapaperinen kääre suojaa take-away-annoksia ja säilyttää esimerkiksi leivät tai rieskarullat kuivumatta vitriinissä. Pieniin paperipusseihin tai paperitaskuihin taas annostelet leivät tai ranskalaiset perunat kauniisti esiin.

Käytä vahapaperia myös somistamaan ja suojaamaan tarjoilualustoja, vateja ja koreja. Ruskea leivinpaperin tapainen vahapaperi näyttää kauniilta myös rypistettynä.  

Toggle Nav
Ostoskori