Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Orthex

Orthex

Orthex Group kuuluu Pohjoismaiden johtaviin käyttötavaroiden valmistajiin, jonka tuotteet helpottavat arkea keittiössä ja säilytysratkaisuissa. Palkitusta harmonisesta ja skandinaavisesta tuotesuunnittelusta tunnettu Otrhex lanseeraa uusia tuoteita joka vuosi. Orthexin brändeihin kuuluu SmartStore™ (säilytyslaatikot), GastroMax™ (keittiötuotteet) ja Orthex™ (tuotteita kotiin ja pihalle).

Orthex panostaa toiminnassaan tuotteiden laatuun, turvallisuuteen, suunnitteluun sekä kestäviin tuotantotapoihin. Ympäristövastuu on Orthexille tärkeää ja toiminnassa pyritään koko ajan edistämään kestävää kehitystä ja ekologisesti kestävän yhteiskunnan rakentamista. Orthexin tuotteet ovat korkealaatuisia ja tehty kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Orthexin tuotteita moneen käyttötarkoitukseen ravintoloiden ja ammattikeittiöiden arjessa.

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Toggle Nav
Ostoskori